DJ Thomas Madvig iført sort skjorte

Ærespris til Thomas Madvig

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

Thomas Madvig vinder ærespris ved DDJA 2016!

Danish DeeJay Awards(DDJA), den officielle prisuddeling for kunstnere inden for klubmiljøet, er netop løbet af stablen. Siden 2001 har DDJA hyldet tidens bedste DJs og de største kunstnere på den danske clubscene.

Et tilbagevendende element ved arrangementet er uddelingen af DDJAs ærepris, Kim Schumachers DeeJay-Pris, der gives til personer, der er kendetegnet ved et stort og langvarigt engagement, inspiration og ikke mindst betydning for den danske klub- og DeeJay-kultur.

I år gik prisen og det store hæder til Thomas Madvig, der dermed indskriver sig i rækken af legender som Kenneth Bager, Kjeld Tolstrup, Cutfather og Soulshock.

Thomas Madvig har et hjerte, der banker for house-musikken, og han modtog prisen for sin ukuelige tro på den ægte house-musik og sit store arbejde inden for branchen. Han er manden, der spotter de nyeste talenter, og han er ikke bange for at dele ud af sin mangeårige erfaring. Thomas Madvig modtog prisen for at være lige præcis den, han her – et vigtigt bidrag til og af stor betydning for housescenen.

Thomas Madvig har været en del af den danske musikscene i mange år, og han har i en lang årrække sat sit tydelige præg på den danske DJ-scene.

Han debuterede allerede som 12-årig, som radiovært, og da han blev 17 år, havde han sit første job som DJ. Siden da har musik været en del af hans liv, og han har i mange år beskæftiget sig med elektronisk musik og optrådt som både DJ, tv- og radiovært og producer. Musikalsk bevæger han sig inden for house, deep house, tech house, minimal house, electronica samt lounge og chillout.

Han blev international kendt, da han fik jobbet som MTV-vært fra 1996-1999, hvor han blandt andet stod bag Nordic top 40 og Select MTV. Derudover har han arbejdet som vært på P3, hvor han blandt stod bag ”Det Store Mix” sammen med Krede og ”Madvig plus Østergaard”.

Thomas har i dag mere end 27 års erfaring som DJ og med en række forskellige klubber bag sig i København, er Thomas Madvig en fast del af den danske clubscene.

Thomas Madvig er uden tvivl en af de mest efterspurgte danske DJs og et anerkendt navn inden for branchen. Han er i en klasse helt for sig og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan læse mere her om Thomas Madvig her

For booking ring på telefon 70 21 70 25 eller send en forespørgsel her fra siden.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen