Dj Chriz profilbillede foran hvid baggrund iført sort trøje og kasket

DJ Chriz

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Chriz fordi

DJ Chriz har spillet på klubber over det meste af landet og optrådt flere forskellige steder i udlandet. Han er uhyre professionel og en dygtig DJ, der kan sætte gang i festen.

Erfaren DJ med et bredt repertoire

Han har efterhånden mange års erfaring bag DJ-pulten. Han har oparbejdet en skarp sans for at aflæse publikum og dansegulvet. Han kan spille for det brede publikum og finde de bedste allround kommercielle Top40 hits frem. Han mestrer også at optræde for nichen med nye upfront udgivelser, overraskelser og er ikke bange for at smide et anderledes remix i puljen. Han spiller primært Electro, House, Tech og Urban. Det bander han med store hits i remixes, bootlegs & mash-ups, som du kender det fra ’The Voice In The Mix’. Uanset hvad, bliver det aldrig kedeligt.

DJ Chriz har i over 10 år arbejdet som professionel DJ og som studievært på radiokanalen The Voice.

Chriz er af de fleste kendt fra radiokanalen The Voice. Han har været en del af ’Vågn op på The Voice’, ’Chriz & Heino’ og ansvarlig redaktør og DJ på ’The Voice In The Mix’. Det tæller blandt andet navne som Tiësto, Hardwell og Nicky Romero. Han har derudover produceret flere programmer for bl.a. Jan Elhøj, Uffe Holm og mange andre.

‘Chriz in the mix’

Når han ikke er at høre på The Voice, så passer han sin egen radiostation ’Chriz in the mix’, som kan streames døgnet rundt, og som har ligget i top3 over mest lyttede radiostationer  i app’en ’Radioplay’.

Book DJ Chriz direkte til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

DJ Chriz fik sit store gennembrud, da han sammen med sangeren Joey Moe stod bag kæmpehittet ”Lighters Up”, der har rundet de 3 millioner views på YouTube. Sidenhen er Chriz blevet kendt for sin imponerende og frække mixe-teknik og evne til at sammensætte et unikt musikflow, der ikke bare sætter gang i dansegulvet men også holder det i kog hele aftenen.

Musik / video med DJ Chriz

Forespørg på DJ Chriz

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen