Dj Chriz profilbillede foran hvid baggrund iført sort trøje og kasket

DJ Chriz

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Chriz fordi

DJ Chriz har spillet på klubber over det meste af landet og optrådt flere forskellige steder i udlandet. Han er uhyre professionel og en dygtig DJ, der kan sætte gang i festen.

Han har efterhånden mange års erfaring bag DJ-pulten, og det betyder, at han har oparbejdet en skarp sans for at aflæse publikum og dansegulvet. Chriz kan spille for det brede publikum og finde de bedste allround kommercielle Top40 hits frem, men han mestrer også at optræde for nichen med nye upfront udgivelser, overraskelser og er ikke bange for at smide et anderledes remix i puljen. Han spiller primært Electro, House, Tech og Urban, blandet med store hits i remixes, bootlegs & mash-ups, som du kender det fra ’The Voice In The Mix’. Uanset hvad, bliver det aldrig kedeligt.

DJ Chriz har i over 10 år arbejdet som professionel DJ og som studievært på radiokanalen The Voice.

Chriz er af de fleste kendt fra radiokanalen The Voice, hvor han har været en del af ’Vågn op på The Voice’, ’Chriz & Heino’ og ansvarlig redaktør og DJ på ’The Voice In The Mix’ som blandt andet tæller navne som Tiësto, Hardwell og Nicky Romero. Han har derudover produceret flere programmer for bl.a. Jan Elhøj, Uffe Holm og mange andre.

Når DJ Chriz ikke er at høre på The Voice, så passer han sin egen radiostation ’Chriz in the mix’, som kan streames døgnet rundt, og som har ligget i top3 over mest lyttede radiostationer  i app’en ’Radioplay’.

Book DJ Chriz direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Chriz fik sit store gennembrud, da han sammen med sangeren Joey Moe stod bag kæmpehittet ”Lighters Up”, der har rundet de 3 millioner views på YouTube. Sidenhen er Chriz blevet kendt for sin imponerende og frække mixe-teknik og evne til at sammensætte et unikt musikflow, der ikke bare sætter gang i dansegulvet men også holder det i kog hele aftenen.

Musik / video med DJ Chriz

Forespørg på DJ Chriz

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025