DJ Lars Bjarno kigger på kameraet mens han piller en mandarin

Lars Bjarno

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke DJ Lars Bjarno fordi

DJ Lars Bjarno er en yderst erfaren og velkendt DJ på den internationale elektroniske scene. Han har haft spillejobs på nogle af de største og mest kendte klubber og festivaler verden over. Han har været med på udgivelser på labels som Toolroom/L.O.T.N.S., Get Physical, Brut, Music For Dreams og Buddha Bar. Bjarno har spillejobs på Space (Ibiza), Space (Miami), Cocoon, Watergate, Zouk (Malaysia), Roskilde Festival og Cielo (NY) i bagagen.

Som DJ er Bjarno utrolig alsidig. Han formår at koge alle genrer sammen i et interessant og træfsikkert flow. Med sine egne edits, bootlegs og remixes får han ethvert dansegulv til at ramme kogepunktet. Han mestrer alle typer af optrædener fra de store arrangementer med massiv gang i dansegulvet til mere intime selskaber, hvor ønsket er afslappende og stemningsfuld lounge musik.

Book DJ Lars Bjarno til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Bjarno har tidligere været en del af DJ-duoen Djuma Soundsystem, der udgav en række singler på danske og udenlandske pladeselskaber. Musikken, der var downbeat og blandede hiphop, jazz og electronica, høstede stor opmærksomhed i udlandet.

Det siger kunderne om Lars Bjarno

Bedømmelse:
“Hvilken udsøgt glæde at have Lars Bjarno som dj på Møllerup Gods, vi nød musikken og dansegulvet var fyldt fra brudevals til kl. 04.30. Det har jeg ikke oplevet særlig tit. Super musik Lars spillede, tak igen for en forrygende aften på dansegulvet, samspillet med saxofon var rigtig godt og blev nydt at ALLE! Venlig hilsen.”
Bettina

Forespørg på Lars Bjarno

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen