DJ Lars Bjarno kigger på kameraet mens han piller en mandarin

DJ Lars Bjarno

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke DJ Lars Bjarno fordi

DJ Lars Bjarno er en yderst erfaren og velkendt DJ på den internationale elektroniske scene, hvor han har haft spillejobs på nogle af de største og mest kendte klubber og festivaler verden over og med udgivelser på labels som Toolroom/L.O.T.N.S., Get Physical, Brut, Music For Dreams og Buddha Bar og spillejobs på Space (Ibiza), Space (Miami), Cocoon, Watergate, Zouk (Malaysia), Roskilde Festival og Cielo (NY) i bagagen.

Som DJ er Lars Bjarno utrolig alsidig. Han formår at koge alle genrer sammen i et interessant og træfsikkert flow, og han kan med sine egne edits, bootlegs og remixes få ethvert dansegulv til at ramme kogepunktet. Han mestrer alle typer af optrædener fra de store arrangementer med massiv gang i dansegulvet til mere intime selskaber, hvor ønsket er afslappende og stemningsfuld lounge musik.

Book DJ Lars Bjarno direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Lars Bjarno har tidligere været en del af DJ-duoen Djuma Soundsystem, der udgav en række singler på danske og udenlandske pladeselskaber. Musikken, der var downbeat og blandede hiphop, jazz og electronica, høstede stor opmærksomhed i udlandet.

Det siger kunderne om DJ Lars Bjarno

Bedømmelse:
“Hvilken udsøgt glæde at have Lars Bjarno som dj på Møllerup Gods, vi nød musikken og dansegulvet var fyldt fra brudevals til kl. 04.30. Det har jeg ikke oplevet særlig tit. Super musik Lars spillede, tak igen for en forrygende aften på dansegulvet, samspillet med saxofon var rigtig godt og blev nydt at ALLE! Venlig hilsen.”
Bettina

Forespørg på DJ Lars Bjarno

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025