Ida Corr Profil billede 2020

Ida Corr

Send forespørgsel

Du skal booke Ida Corr fordi

Ida Corr er en af Danmarks mest populære sangerinder, og hun har samtidig slået igennem på internationale scener verden over.

Ida Corr har opnået stor international succes og anerkendelse inden for club- og house-scenen, og elektroniske remixes af hendes sange har rejst verden rundt og opnået flotte placeringer på alverdens hitlister.

Ida Corr er dog meget andet end en club- og house sangerinde. Hun har nemlig en gudsbenådet soulstemme, og hun mestrer at fortrylle publikum med sin eksperimenterende, jazzede soul, som hun blander med den flippede og dansevenlige funk. Hun er heller ikke bange for at tage genrer som rock og afrikanske rytmer ind i sit musikalske univers, og hun er derfor en sand fornøjelse på scenen med sine overraskende momenter, konstante fornyelser og fantastiske stemme.

Ida har en fantastisk stemme, og hun var derfor tidligt i karrieren en populær korsanger hos flere store danske artister som Gnags, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Ronan Keating med flere, og hun er derudover den kvindelige solist på Rasmus Nøhr-hittet ”Det Glade Pizzabud”.

Ida Corr kan dog sagtens stå alene på scenen, hvilket hun har gjort med stor succes. Hun debuterede med albummet ’Streetdiva’ i 2005, og i 2007 brød hun igennem internationalt med det massive og verdensomspændende hit ”Let Me Think About It”, som blev remixet af den anerkendte house DJ Fedde Le Grand. Nummeret stormerede ind på de internationale hitlister og opnåede en placering som nummer to på den engelske singlehitliste, og en førsteplads på dancelisten i USA, ligesom hittet også lå i top på adskillige andre landes hitlister.

”Let Me Think About It” slog for alvor døren ind til det store udland, hvor Ida blev en efterspurgt og feteret sangerinde, og hun turnérede efterfølgende verden rundt i op mod 5 år.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Ida Corr direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Ida Corr har altid haft musik i blodet, og hun indledte tidligt sin musikalske karriere. Allerede som 6-årig begyndte hun at spille trommer i et skoleband, og som 11-årig vandt hun Børne Melodi Grand Prix. Hun var heller ikke mere end 16 år gammel, da hun optrådte på Skanderborg Festival foran 18.000 mennesker som opvarmning for The Sandmen, og en stjerne var født.

Ida Corr er ikke bange for at eksperimentere og bevæge sig væk fra mainstream. Hendes musik er altid original, eksperimentel og udtryksfuld, men hendes store sangstemme- og talent kan bære det.

I dag er Ida en af de dygtigste og mest populære sangerinder i Danmark, og hun er altid en fornøjelse på scenen.

Musik / video med Ida Corr

Forespørg på Ida Corr

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen