DJ Jean Von Baden

4 anmeldelser
Send forespørgsel

Du skal booke Jean Von Baden fordi

Med Jean Von Baden som DJ er du garanteret et internationalt og nationalt anerkendt DJ, som har rejst jorden rundt med sine 6-7 timer lange House sets på både Ibiza, NYC, Island, og selvfølgelig overalt i Danmark. Han har ligeledes optrådt sammen med internationale topnavne som: David Guetta, Swedish House Mafia, Grace Jones, Pharrel, Morten Breum og den legendariske Kjeld Tolstrup som var Jeans mentor.

Blandt Danmarks bedste allround DJ’s

Som DJ er repertoiret bredt og af høj kvalitet. Han er kendetegnet som værende Danmarks bedste Allround DJ, som er ekspert i at designe sine DJ-sets specielt til de fremmødte gæster og det unikke event. Baden spiller og mestrer alle stilarter af musik fra 60’erne op til i dag, men er specielt kendt for at mestre og mixe 80’erne, 90’erne og 00’ernes musikalske hits.

VIP EVENTS

– Kronprinsparrets førstefødtes barnedåb
– Røde Kors 150 års jubilæum med Kongehuset på Fredensborg Slot
– Thomas Blachman 50 års fødselsdag
– Thomas Blachman bryllup
– Jarl Friis Mikkelsen 60 års fødselsdag
– Jarl Friis Mikkelsen bryllup
– David Guetta & British American Tobacco
– Michael Phelps Beijing Olympics party i Beijing
– Quincy Jones Beijing Olympics party i Beijing
– Grace Jones fashion event med Pharell Williams og Cover
– P.Diddy MTV Awards after-party

CORPORATE EVENTS

– YouTube 10 års fødselsdag
– Schweppes cocktail competition
– Thiele 200års Jubiæum i Operaen 2017
– Danish Fashion Week
– Mærsk
– NNIT
– Novozymes
– Ernst & Young
– Københavns Lufthavn 90 års jubilæum
– CBB Mobil
– Elgiganten

Hans CV, er måske det dybeste og bredeste, man kan finde på dansk jord. Badens speciale er bl.a. firma fester, fødselsdage og bryllupper og tilbyder også at spille med en saxofonist og/eller perkussionist, som spiller sammen med ham til sine DJ-sets.

Book Baden direkte ved djbooking.dk til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

I 90’erne stiftede danskerne bekendtskab med DJ’en, eventmageren, konceptudvikleren og promotoren Jean Von Baden også kendt som ”Festkongen”. Han har siden opbygget et alsidigt CV af høj kvalitet, og er kendetegnet som smilende, glad, energisk og altid i højt humør.

Fra Ibiza til Kongehuset

Baden har spillet musik for en bred gruppe af mennesker, alt fra Kongehuset til Ibiza, lounge-mixes på Michelin restauranter og svømmeren Michael Phelps’ guldfest i Beijing ved Olympiaden.

Karrieren startede tilbage i 90’erne på diskotek ”X-Ray” i København som gogodanser, hvor Jean Von Baden skabte den alter ego karakter ”Happy Space Boy”. Det første rigtige gennembrud kom først efter Jean Von Bardens første arrangement, Tropical Love Groove, hvor gæsterne bestod af rige mennesker, homoseksuelle, kreative, unge og toppet med eksklusive DJ’s blev det en kæmpesucces.

Jean Von Baden oplevede en oprigtig succesfølelse og anerkendelse og det blev bekræftet da han blev medejer af den legendariske natklub ”NASA” beliggende i København, der i 00’erne var den fest og natklub, som man under alle omstændigheder bare skulle med til. Natklubben blev blandt andet besøgt af prominente gæster som Kronprins Frederik.

Desuden har han fået tre Lounge & House udgivelser på bl.a. ”Buddha Bar Paris & Monte Carlo”, ”Ministry of Sound”, ”Sound of Copenhagen” og arbejdet med navne som DAD, Laid Back, og Lars H.U.G.

Musik / video med DJ Jean Von Baden

Forespørg på DJ Jean Von Baden

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen