Sanger Joey Moe med køligt ansigt foran mørk baggrund

Joey Moe

Send forespørgsel

Du skal booke Joey Moe fordi

Joey Moe er en af den danske popscenes største mandlige kunstnere.

Joey har med sine over 25 platin- og guldcertificeringer for alvor slået sit navn fast som en af de helt store mandlige kunstnere på den danske popscene.

Han leverer altid et fantastisk og underholdende show, og det er bestemt ikke uden grund, at Han er blandt de mest eftertragtede live acts i Danmark.

Joey Moe er manden bag adskillige af de største danske hits, der er braget ud af radioen landet over og er blevet sunget med på af alt og alle. Fuldtræfferen ”Yo-Yo” er et af de største danske klubhits i nyere tid, og sangen lå nummer 1 på den danske Dancechart i et år, og de fleste husker de store pophits som ”Jorden er giftig”, ”Dobbelt slag”, ”Gi mig” og ”Klar på mig nu”.

Popmusikken er da også omdrejningspunktet for Joey.

”I virkeligheden er jeg jo bare en pop-dreng, der kan lide sange med noget på hjertet”. Sådan har Joey tidligere udtalt, og det er også kendetegnende for hans musik, der i høj grad er præget af fængende popsange og store popballader blandet med understrømme af R’n’B, antydningen af hiphop og tunge breakbeats.

Der er ingen tvivl om, at han er et lysende talent, og han har da også beskæftiget sig med musik størstedelen af sit liv.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Joey Moe direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Joey Moe blev født i 1985, og hans store sangtalent blev lynhurtigt spottet, og han blev derfor indskrevet på sangskolen Skt. Annæ, hvor han blev skolet og udviklede sine sangkundskaber.

Det musikalske talent har været i flere generationer af familien Moe, og Joeys mor, sangerinden Lupe Moe har sammen med søsteren, Lei Moe, indspillet og optrådt med flere af de største danske musikere, og man kan derfor roligt sige, at han har fået musikken ind med modermælken.

Den professionelle karriere startede da også tidligt for Joey, der som bare 17-årig blev opdaget af produktionsselskabet Nexus Music. Han debuterede for alvor på den danske pop-, soul- og R’n’B-scene i efteråret 2005, hvor hans kæmpehit ”Flip It (Like A DJ)”, strøg direkte ind på Clubcharten og lå der i mere end tre måneder. Siden da er Joey Moe bare stormet frem.

Musik / video med Joey Moe

Forespørg på Joey Moe

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen