DJ Maria Barfod iført brunt sæt tøj i lys setting

Maria Barfod

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Maria Barfod fordi

Maria Barfod, bedre kendt som ”Fedty”, er en københavnskbaseret DJ og sounddesigner. Hun har været et regelmæssigt armatur i Københavns natteliv og modescene i mere end 15 år. Hun er en DJ med karakter, kvalitet og top erfaring.

Kvalitetsbeats

Med erfaring kommer kvalitet, og det er noget hun medbringer sig. Hun er solidt plantet i electroscenen op gennem 00’erne og har de seneste år optrådt med dybe hip hop beats i dj-samarbejdet PiffPaff og swinget og rocket gennem det Dulfedettes med Josephine Philip. Som den musiknørd hun er, eksperimenterer hun fortsat med at lære om ny musik og toner, som kan efterlade et indtryk hos publikummet. Hun er særligt fremragende som DJ til receptioner eller lignende.

Maria Barfod er en af de mest kvalitetsrige DJ’s i branchen, hvor hun med sine musikalske eksperimenter og ivrige opmærksomhed på publikummet altid leverer en succes oplevelse.

Du kan booke Maria Barfod til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

DJ-karrieren startede tilfældigt i det københavnske natteliv, hvor Barfod blev placeret bag pulten, da en DJ ikke dukkede op. Det skulle vise sig, at have været en succes, for kort tid efter ringede den samme natklub og bookede hende igen 14 dage senere. Efterhånden kom der flere bookinger, og sådan var karrieren skudt i gang.

Det rigtige lydtæppe

Musiknørden Maria Barfod havde fundet en måde at dele sin kærlighed til toner på. For hende handler det om at skabe en stemning eller som hun selv kalder det, ”Det rigtige lydtæppe”, hvilket bliver udviklet på baggrund af publikummet. Hun er situationsbevidst og ved nøjagtigt hvilke toner, der skal spilles for at lade musik, stemning og publikum smelte sammen.

Hendes CV er bredt af både national og international erfaring, hvilket kun fortæller om, hvor dygtig hun er. Hun har bl.a. optrådt for Gucci, Mulberry, Paul Smith, Georg Jensen, Hummel, Euroman, H&M, Suite, Chloé og mange flere.

Musik / video med Maria Barfod

Forespørg på Maria Barfod

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen