Medina

Send forespørgsel

Du skal booke Medina fordi

Medina er dronningen af pop og en af Danmarks helt store sangerinder.

Medina står bag nogle af de aller største hits og ørehængere de sidste 10 år. Teksterne er pakket ind i fængende melodier, der med garanti sætter sig på ustoppelig repeat i hovedet. Det er de færreste, der kan sige sig fri for at have sunget med på de adskillige ørehængere, hun har stået bag.

Topprofessionel kunstner

Hun er kendt for sine mange topplaceringer på hitlisterne, sin lækre stemme og sin flotte og overraskende performance, der er internationale scener værdigt. Hun er et sikkert hit til festen, for hun er en topprofessionel kunstner, som alle blandt publikum kender og kan synge med på.

Medinas musik leder efter prinsen på den hvide hest. Dronningen af pop har til gengæld både det halve og det hele kongerige i sin hule hånd. Hun er i dag ikke til at komme uden om på den danske musikscene. Hun har for længst markeret sig som en af de største og mest populære sangerinder i nyere tid.

Fra Danmark til guldcertificeringer i udlandet

Hun har brudt lydmuren til udlandet med sit internationale debutalbum ’Welcome to Medina’, der er udgivet i store dele af Europa. Hun har modtaget guldplader i Tyskland og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af albummet og ”You and I”, hendes første internationale udgivelse, nåede hurtigt toppen af bl.a. den amerikanske Billboards ‘Hot Dance Airplay’- hitliste. Hun er ikke til at stoppe.

Der har været en sand prisregn over Medina, siden hun i 2009 slog igennem med albummet ’Velkommen til Medina’. Førstesinglen ”Kun for mig” blev et kæmpe hit og var den bedst sælgende single det år i Danmark. Hun har adskillige guld- og platincertificeringer i bagagen for blandt andet ”Lyser i mørke”, ”12 dage”

”Synd for dig”, ”For Altid” og mange andre.

Hun har vundet adskillige priser ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards, blandt andet prisen som ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske artist’ for bare at nævne et par.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Medina direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Musik / video med Medina

Forespørg på Medina

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen