Sangeren Nabiha med mørkt og langt hår

Nabiha

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke Nabiha fordi

Nabiha er en af Danmarks dygtigste popsangere- og sangskrivere. Hun har efterhånden slået sit navn fast på både den danske og internationale scene.

En moderne lyd, kulørt og livsbekræftende pop, stærk og kraftfuld vokal og dansevenlig elektroniske melodier kendetegner Nabihas musikalske univers. Med Nabiha er popmusikken aldrig letkøbt, ensformig eller uden kant. Hun mestrer derimod genren til perfektion med sin smukke vokal og nyskabende tilgang til musikken.

Nabiha optræder altid med et glimt i øjet og smil på læben. Hun charmerer alle blandt publikum, der kun kan læne sig tilbage og nyde den musikalske forestilling.

Et sikkert valg

Hun er uhyre professionel og et sikkert valg. Yderst overbevisende på scenen, og hun optræder med en imponerende vokal. Hun er en af de dygtigste danske sangerinder her i landet og en særlig oplevelse.

Nabiha kan levere en sand hitparade. Hun er kvinden bag hits som ”Mind the Gap”, ”Never Played the Bass”, ”Trouble” og ”Deep Sleep”. Flere af sangene har opnået topplaceringer på diverse lister og guld- og platincertificeringer.

Nabiha har en fantastisk fornemmelse for musikken – uanset om det er hendes egen eller fortolkninger af andres. Det blev tydeligt, da hun i Toppen af poppen fortolkede Sanne Salomonsens ørehænger ”Voodoo”, der blev et kæmpehit og er elsket af mange.

Book Nabiha til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Nabiha Bensouda har danske og nordvestafrikanske rødder. Nabiha har lige fra barnsben været fascineret af musikkens verden. Hun voksede op til tonerne af disco og soul og forelskede sig som 5-årig i reggae, men siden hen har hun også taget rock, R&B og den elektroniske musik til sig.

Hun debuterede i 2006 under pseudonymet Tiger Lilly, men slog for alvor igennem under eget navn med albummet ’Cracks’ fra 2009 og ’More Cracks’ fra 2011, der også fik en del international opmærksomhed, da blandt andet sangen ”The Enemy” optog en plads på Buzz Chart-listen og blev spillet på BBC og Radio1.

International stjernescene

Hun har begået sig på den internationale scene, hvor hun har turneret med store stjerner som James Morrison, Jamie Cullum og Jason Derulo, og hun har hele tre gange opnået at have ’Song of the Day’ på den indflydelsesrige hjemmeside Popjustice.

Musik / video med Nabiha

Forespørg på Nabiha

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen