DJ Nicoline Toft iført blå top og smil på læben

Nicoline Toft

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Nicoline Toft fordi

Musik og charme, det er den perfekte setting for enhver bar på luksuriøse hoteller, og det er netop hvad Nicoline Toft medbringer. Du skal ikke lade dig narre af hendes charmerende stil, for hun kan til hver en tid rive dansegulvet fra hinanden når festen skal sættes ordenligt igang.

Musikalsk kommer Nicoline med en blanding af lounge, elektro og Rock’n’Roll musik, hvilket gør hende meget alsidig i forhold til netop dine ønsker.

Du får altså en smuk og charmerende DJ med international erfaring fra byer som New York, Paris og London. Med Nicoline er du sikret en top DJ der tilfører sin helt egen eksklusive og charmerende stemning på et højt professionelt niveau.

Book Nicoline Toft direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Nicoline er kendt fra sin modelkarriere, men har også begivet sig ud i musikkens verden som DJ, og med meget stor succes. Som en ‘Bond girl’ sætter hun ild til natten med en luftig blanding af lounge, elektro and a dosis of Rock’n’Roll.

Overgangen fra at være model på catwalken til at stille sig bag pulten blive DJ, var nemmere end forventet. Nicoline Toft er bl.a. blevet nomineret som Danmarks hotteste musiker af magasinet ‘M’. Deraf afspejler Nicolines kundekreds sig også, hvor hun har spillet for store brands, modemærker og eksklusive hoteller såsom Christian Louboutin, D&G, Hotel D’angleterre og mange flere.

Musik / video med Nicoline Toft

Forespørg på Nicoline Toft

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025