DJ Nicoline Toft iført blå top og smil på læben

Nicoline Toft

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Nicoline Toft fordi

Musik og charme er den perfekte setting for enhver bar, og det er netop hvad Nicoline Toft medbringer. Du skal ikke lade dig narre af hendes charmerende stil. Hun kan til enhver tid rive dansegulvet fra hinanden, når festen skal sættes ordenligt igang.

Lounge, elektro og rock

Musikalsk kommer hun med en blanding af lounge, elektro og Rock’n’Roll. Hun er alsidig og lydhør i forhold til netop dine ønsker. Du får en charmerende DJ med international erfaring fra byer som New York, Paris og London. Med Toft er du sikret en top DJ, der tilfører sin helt egen eksklusive og charmerende stemning på et højt professionelt niveau.

Du kan booke Nicoline Toft til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Toft er kendt fra sin modelkarriere, men har også begivet sig ud i musikkens verden som DJ, og med meget stor succes. Som en ‘Bond girl’ sætter hun ild til natten med en luftig blanding af lounge, elektro and a dosis of Rock’n’Roll.

Fra catwalk til DJ

Overgangen fra at være model på catwalken til at stille sig bag pulten blive DJ var nemmere end forventet. Nicoline Toft er bl.a. blevet nomineret som Danmarks hotteste musiker af magasinet ‘M’. Deraf afspejler Nicolines kundekreds sig også, hvor hun har spillet for store brands, modemærker og eksklusive hoteller såsom Christian Louboutin, D&G, Hotel D’angleterre og mange flere.

Musik / video med Nicoline Toft

Forespørg på Nicoline Toft

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen