DJ Rene Dif med seriøst ansigt blandt buske og blade

René Dif

Send forespørgsel

Du skal booke René Dif fordi

Det er de færreste, der ikke kender René Dif. Han var nemlig den mandlige vokal i den mest succesrige danske popgruppe nogensinde.

Selvom René primært er kendt for sin tid i gruppen Aqua, startede han sin musikalske karriere som DJ. Efter niende klasse blev han ansat på et krydstogtskib, og mens hans var på Barbados, hørte René en lokal DJ i radioen og besluttede sig hurtigt for, at han skulle være DJ. Sådan gik det, og fra 1987 til 1995 optrådte René Dif som DJ i Danmark, Norge, Sverige og Grækenland.

Med sin baggrund i Aqua har han meget stor sceneerfaring, og han er en yderst professionel musiker en bred musikviden. Han er et kendt ansigt, der sætter gang i festen.

Book René Dif direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Det var dog med Aqua, han slog sit navn fast. I 1996 udsendte Aqua singlen ”Roses are Red”,  der blev deres nationale gennembrudshit, og i 1997 udkom debutalbummet ’Aquarium’, der lynhurtigt slog igennem internationalt. På albummet lå singlerne ”Barbie Girl”, ”Doctor Jones” og ”Turn Back Time”, der alle tre blev nummer et-singler på den britiske single-hitliste, og dermed skrev bandet musikhistorie. Kæmpehittet ”Barbie Girl” er stadig blandt de 20 bedst sælgende singler i Storbritannien nogensinde og er den bedst sælgende skandinaviske single nogensinde.

Musik / video med René Dif

Forespørg på René Dif

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025