Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure

Send forespørgsel

Du skal booke Scarlet Pleasure fordi

Scarlet Pleasure strøg direkte ind på hitlister, festivaler og i hele Danmarks hjerter for en håndfuld år siden. Trioen kommer med en hitparade, der vokser år for år. Musikken er hip, hurtig og dansevenlig, og der er rig mulighed for at få smeltet et hjerte eller to på vejen. Med trioen som kustner til dit arrangement, er du garanteret den fulde musikoplevelse. Bandet består foruden forsanger af bassist og trommeslager, så du får ægte livemusik. De er landet det perfekte sted mellem dansevenlige ørehængere og ærlig musik der giver opfattelsen af et band.

Deja vu, Good Together og Limbo

Gennembruddet kom med radiohittet ”Windy” fra 2014. Singlen blev P3’s Uundgåelige og har mere end 18 millioner afspilninger på Spotify. Siden kom megahittene “Déjá vu”, “Good Together” og “Limbo”. Fordelt på to EP’er cementerede de sig som en del af den danske musikscene. Det er også blevet til adskillige store udsolgte koncerter. Bl.a. da Tivoli i 2015 måtte lukke dørene, inden de var gået på scenen til Fredagsrock, fordi parkens makskapacitet var nået. Det samme gjorde sig gældende til NorthSide Festival, der også måtte lukke af for scenen på grund af for stor interesse fra den populære trio for første gang i festivalens historie. Der er altså ingen tvivl om, at bandet har festen med, når de spiller live.

Scarlet Pleasure repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Scarlet Pleasure består af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone. De tre mødte hinanden på Rudolf Steiner-skolen Vidar i Gentofte. Trioen optog deres første koncert til en privatfest i en lejlighed på Refshaleøen og lagde det på YouTube. Kort tid efter spillede de deres første koncert på Lille Vega i København.

Singlen ”Deja vu”, der er gruppens mest populære har vundet priser både ved Danish Music Awards, The Voice, P3, Zulu Awards og MTV EMA i Bilbao. Scarlet Pleasure har også medvirket i DR-dokumentaren ”Vi er Scarlet Pleasure” og ”Musikdok”.

Musik / video med Scarlet Pleasure

Forespørg på Scarlet Pleasure

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen