Soulmagic performer live musik bag mixer pulten

Soulmagic

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke Soulmagic fordi

Soulmagic leverer den lækreste og mest magiske soul. Bag duoen står de danske DJs og producere Morten Trøst og Mikkel Wendelboe. Begge er uhyre erfarne og anerkendte DJs og til sammen er de ganske enkelt ustoppelige. Soulmagic har spillet på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt Pacha på Ibiza, PlanB i Dubai, El Divino i Ibiza, Nikki Beach i Miami, Sosho i London og Vega i København.

Alsidig duo til alle arrangementer

De kan bruges i ufattelig mange sammenhænge, hvad enten det er klubjobs, store events, firmafester, receptioner, modeshows eller andet. Kun fantasien sætter grænser. Soulmagic kan desuden bookes med live musikere i form af perkussionist, saxofonist, klarinet og sanger.

Du kan booke Soulmagic til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Morten Trøst har optrådt overalt i det danske land og på store internationale scener og de mest anerkendte klubber i bl.a. London, Miami og på Ibiza. Han er en af Europas førende producere af soulful, deep- og funky house. Med mere end 40 udgivelser og remixes er Morten Trøst en anerkendt og populær producer i både ind- og udland.

Mikkel Wendelboe har længe været en del af det danske klubmiljø. Hans spidskompetence er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout, men han mestrer alle genrer. Mikkel har optrådt med store danske- og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre, og han er en eftertragtet DJ på både den danske og internationale scene.

Musik / video med Soulmagic

Forespørg på Soulmagic

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen