Trioen Suspekt i rå opsætning med bar overkrop, handsker og solbriller

Da Danmark blev Suspekt

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

Vinderne af årets ‘Bedste Originale TV-program’ er “Da Danmark blev Suspekt”.

I weekenden var det endnu gang tid det årlige prisuddelingsshow, Zulu Awards, hvor der uddeles et hav af priser inden for kategorier som ’Årets TV-serie’, ’Årets Hit’ og ’Årets TV-vært’.

Prisen for ’Bedste Originale TV-program’ gik i år til DR3-programmet ”Da Danmark blev Suspekt”.

DR3 har i et år fulgt Danmarks største og mest populære hiphop-gruppe, Suspekt, og det kom der en dokumentarserie ud af.

I serien følger DR3 Suspekt fra indspilningen af det anmelderroste album ’V’ i Los Angeles, mens de spiller udsolgte koncerter landet rundt, og da de i overbevisende stil lukker Orange Scene på Roskilde med et brag.

Suspekt, der består af Andreas Duelund (Bai-D), Emil Simonsen (Orgi-E) og produceren Rune Rask, er et af dansk musiks største navne lige nu. Gruppen, der kommer fra den mindre pæne del af Danmark, er kendt for deres hårde og kontante stil i både tekst og musik og et univers, der af de fleste opfattes som forbudt for børn. Gruppen er dog ekstremt populær og høster gang på gang ros fra både anmeldere og publikum. Ved den seneste prisuddeling til Danish Music Award sikrede Suspekt sig også fire af dansk musiks fornemmeste statuetter. Suspekt løb med priserne for ’Årets Danske Gruppe’, ’Årets Danske Livenavn’, ’Årets Danske Urbanudgivelse’ og ’Årets Danske Produce’ til Rune Rask & Jonas Vestergaard for ”V” med Suspekt.

Suspekt blev dannet i Albertslund i 1997, og gruppen har siden 1999 udgivet hele fem albums. Suspekt står bag en række store hits som ”Proletar (hvor jeg står)”, ”Sut den op fra slap”, ”Klaus Pagh”, ”Søn af en pistol” og ”Søndagsbarn”, der har Lukas Graham med på vokal.

Suspekt har næsten 135.000 likes på Facebook, har optrådt på landet største festivaller, og de spiller gang på gang udsolgte koncerter land og rige rundt.

Læs mere om Suspekt her

Book Suspekt her på DJbooking ved at sende en forespørgsel her fra siden eller ring på telefon 70 21 70 25.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen