DJ Claus Green iført habitjakke og kasket i mørkt foto setup

Den perfekte DJ til festen

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til at vælge den perfekte DJ men med så mange valgmuligheder, hvordan finder du så den DJ, der passer til dig og dit arrangement?

Vi har mange års erfaring med musik- og underholdningsbranchen og med alverdens fester. Vi har her samlet en række punkter, som er værd at overveje og som kan hjælpe dig til at vælge den perfekte DJ til dit arrangement.

Selve arrangementet

Genrekrav og musikønsker

Det er din fest, og musikken skal derfor passe til dine ønsker.

Der findes utrolig mange forskellige DJs. Nogle spiller primært en bestemt musikalsk genre, mens andre spiller et hav af forskellige. Nogle spiller primært de største hits fra radioen, mens andre går uden om mainstream musikken.

Det er også meget forskelligt, om DJs efterkommer musikønsker undervejs i arrangementet. Nogle DJs foretrækker at styre musikken selv, mens andre DJs vil forhøre sig inden festen, om der er musikønsker og sørge for at flette dem ind undervejs.

Det er op til dig at vælge den perfekte DJ, der bedst passer til din musiksmag og dine ønsker for arrangementet.

 

Andre behov

Har du brug for en toastmaster i forbindelse med dit arrangement, så fortvivl ikke.

For mange DJ’s er det at være toastmaster en del af jobbet, og noget de har stor erfaring med. Det er dog altid en god ide at undersøge på forhånd, hvilken type toastmaster den pågældende DJ er. Det er vigtigt, at du føler dig tryg til at overlade festen og dine gæster i DJ’ens hænder.

 

Det praktiske

Prisleje

Der findes DJs i forskellige prislejer, og der findes også en til dit. For at foretage det rigtige budgetmatch er det vigtigt, at du er åben og ærlig, så dine ønsker bliver indfriet.

 

Tid og sted

Når du har været igennem ovenstående overvejelser, så er det tid til at finde den DJ, der opfylder dine krav. Her er det selvfølgelig afgørende, at den valgte DJ er ledig på den pågældende dato, og at DJ’en optræder i dit område.

 

Udstyr

Det er derudover vigtigt, at DJ’en bruger professionelt udstyr, og det er altid en god ide at undersøge, hvordan udstyret passer i forhold til dit arrangement.

Alt afhængig af arrangementstype kan det være relevant, at der er lysshow, mikrofoner o.l., og det er derfor vigtigt at undersøge på forhånd.

 

Forventningsafstem

Har DJ’en forventninger fx i forhold til måltider, pauser eller forholdene på stedet, og hvad forventer du af DJ’en? Det er vigtigt at forventningsafstemme, så der ikke opstår usikkerheder eller problemer på arrangementsdagen, der fjerner fokus fra den musikalske oplevelse og selve arrangementet.

 

Hvilken DJ er god? Erfaring, referencer og DJbookings anbefaling

En af de helt store udfordringer, når det kommer til at vælge DJ til festen er at gennemskue, hvilke DJs, der er gode.

Det er altid godt at undersøge, hvor mange års erfaring en DJ har. Kvalitet og hvor lang tid man har været i branchen går ikke altid hånd i hånd, men det giver et godt fingerpeg, og kan være en god rettesnor. Det kan samtidig være godt at undersøge, om DJ’en har erfaring med netop din type af arrangement.

Referencer fra tidligere kunder er i den forbindelse brugbare. Ved at læse anmeldelser af DJ’en kan du få et bedre billede af, hvad du kan forvente dig på dagen.

Er du stadig i tvivl om, hvilken DJ du skal vælge?

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har et tæt og langvarigt samarbejde med landets bedste DJs. Vi står klar med rådgivning, og du kan altid føle dig helt tryg, når du booker ved DJbooking.dk

Vi håber du har fået en smule bedre forståelse til at vælge den perfekte DJ til dit arrangement.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen