DMA 2016: Medina vinder Ærespris

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

Den populære sangerinde, Medina, kunne lørdag aften lade sig hylde på scenen ved DMA 2016 (Danish Music Awards red.). Aftenens mest prestigefulde pris, Danish Music Awards’ Ærespris, blev givet til en meget rørt sangerinde.

Medina, der står bag hits som “Kun for mig” og “Ensom”, har i et årti fået danskerne til at synge med på sine danske popsange, der ofte handler om følelser. Det kom også til udtryk i begrundelsen for hvorfor det netop var Medina der vandt Æresprisen:

Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange.

Sangerinden kan nu indskrive sig som den tredjeyngste modtager af Æresprisen, og netop hendes unge alder er hvad der gør denne pris endnu mere speciel. Prisen bliver ellers som regel givet til kunstnere med flere årtiers karriere bag sig, eksempelvis Gasolin’, Gnags, C.V. Jørgensen, D-A-D og sidste år Tim Christensen for blot at nævne få store artister. Her er hvad Medina selv mente om at modtage Æresprisen:

Prisen gør, at jeg kan modbevise dem, der gerne vil pille mig fra hinanden, og sige til dem “Se, jeg er faktisk god, og jeg har faktisk gjort en forskel, for ellers ville jeg ikke få sådan en pris her”, (…) Jeg synes, prisen giver mig styrke og lærer mig, at jeg skal være stærkere uden det, medierne gør ved mig. Jeg laver bare musik. Det er det eneste, jeg gør, og jeg gør det så godt, jeg kan.

Hun har før vundet adskillige priser ved Danish Music Awards, blandt andet prisen som ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’, ’Årets danske artist’ for bare at nævne et par, men Æresprisen må helt klart være den fornemmeste pris Medina kan skrive på sit allerede flotte CV.

Læs mere om Medina her

Du kan booke Medina direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen