Sangeren Nabiha med mørkt og langt hår

Grøn Koncert 2016

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

Sommeren står for døren, og det samme gør Grøn Koncert 2016

I mere end tre årtier har Grøn Koncert hver sommer skabt fest, glæde og mangfoldige møder for tusindvis af koncertgæster, og traditionen tro drager Grøn Koncert igen i år landet rundt med budskabet om plads til forskelle.

Med sig har Grøn Koncert en række af de bedste danske kunstnere. I år kan du blandt andet møde Stine Bramsen feat. Nabiha. Alphabeat-sangerinden Stine Bramsen har haft stor succes med sin solokarriere, der allerede har resulteret i to hitsingler, og hun tager Nabiha med sig på scenen. Nabiha har længe hærget hitlisterne med sine fængende popsange som ”Never Played The Bass”, ”Mind The Gap” og ”Weapon”, og der er lagt i ovnen til en fantastisk oplevelse, når de to dygtige sangerinder slår pjalterne sammen.

I den ene ende af genreskalaen har vi Stine Bramsen og Nabiha med deres melodiske pop. I den anden ende har vi Suspekt. Gruppen har gang på gang lagt anmeldere og publikum ned og høstet flotte femstjernede anmeldelser for både deres album og optrædener. Alle elsker deres kontante, direkte og provokerende musikalske univers.

Bai-D, Orgi-E og Rune Rask er i topform og med deres hårdslående tekster og ustoppelige energiniveau leverer Suspekt med garanti en fest, man sent vil glemme.

Som sidste navn på plakaten til Grøn Koncert blev Nik og Jay offentliggjort, og det er der mange, der er lykkelige for. Duoen har sat sig massivt på toppen af hitlisterne, siden de i 2002 slog igennem med ”Hot!”. Nik og Jay har siden debuten opbygget et bagkatalog af monsterhits og en massiv fanskare, og der er lagt op til fælles sang, når de indtager scenen.

Grøn Koncert er altid en oplevelse, og med de kunstnere der er på programmet for 2016, bliver i år ingen undtagelse.

Turen starter i Kolding den 21. Juli og herefter går turen til Randers, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og København.

Du kan booke en række af kunstnerne fra Grøn Koncert her hos djbooking.

Læs mere om NabihaSuspekt og Nik & Jay her.

For booking, ring på telefon 70 21 70 25 eller send en forespørgsel her fra siden.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen