Medina ude med ny single

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

2020 byder igen på ny musik fra hele Danmarks popprinsesse, Medina. Den nye single er dansksproget og hedder ”Større end os”. Den kommer i kølvandet på Medinas engelske megahit fra 2018 ”First Time”. Sangen fra 2018 nåede en topplacering som nummer 20 på den britiske hitliste og nåede også hele vejen til Mexicos airplay chart, hvor den bragede ind som nummer 8. Medina har for alvor taget fat på den internationale karriere og engelsksproget musik. Men nu er hun tilbage på dansk, og tempoet er taget lidt ud af musikken. Den nye single er både mere rolig og intim end vi et vant til.

Hele Danmarks popprinsesse

Medina blev kendt som hele Danmarks popprinsesse i 2009 med sit album ’Velkommen til Medina’. Du har helt sikkert sunget med på singlerne ”Velkommen til Medina”, ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Vi to”. Hun har markeret sig som en af nyere tids største danske sangerinder og er et evigt festfyrværkeri. Musikken er blevet belønnet med adskillige priser gennem årene, bl.a. ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’ og ’Årets danske artist’ ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards.

Book Medina hos DJBooking

Du kan booke Medina til dit næste arrangement direkte gennem DJBooking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen