Portræt af trioen Outlandish der poserer foran kameraet

Ny single fra Outlandish

Har du spørgsmål? Det koster ikke noget at spørge...

Send forespørgsel

Outlandish er ude med en ny single, der bærer titlen ”My Old Man”. Sangen tager fat i forholdet mellem far og søn, og gruppen synger om, hvordan det på en og samme tid er personligt og alsidigt, hvor end i verden man kommer fra.

Vil man placere Outlandish på et verdenskort, skal man da også vidt omkring.

Isam Bachiri stammer fra Marokko, Lenny Martinez fra Honduras og Waqas Qadri fra Pakistan. Deres ophav og tilgang til musikken er netop en af grundene til, at gruppen har opnået kæmpe succes. De formår at blande melodiske popmelodier med et fængende tekstunivers og krydre det med multietnisk hiphop og inspiration i den arabiske, pakistanske, latinamerikanske og indiske musik.

Isam tryllebinder lytteren med sin smukke, fløjlsbløde stemme og kombineret med Lenny og Waqas’ eminente rap og flerstemmige vokalharmonier bliver gruppens musikalske univers en ganske særlig og helt fantastisk oplevelse.

Det har både ind- og udland bemærket, og Outlandish har virkelig slået deres navn fast på den danske og internationale scene.

Gruppen brød for alvor igennem omkring årtusindskiftet og har siden været særdeles produktive med fem studiealbummer og adskillige platinsælgende singler så som ”Walou”, ”Guantanamo”, ”Desert Walk”, ”Aicha”,”Look Into My Eyes”, ”I Only Ask of God” og ”Warrior//Worrier”.

Den nye single tager fat i det næste kapitel i Outlandishs musikalske karriere, og tematikken kredser omkring medlemmernes personlige forhold til deres fædre eller manglen på samme, og hvordan det påvirker den faderrolle, de selv står over for. De synger ærligt om at stå med det ene ben i ungdommen og det andet plantet i de voksnes rækker.

Selvom ”My Old Man” er en personlig sang, der peger indad mod bandmedlemmerne og omhandler deres personlige forhold, er sangen og tematikken genkendelig for de fleste. Gruppen formår som altid at sætte det personlige i et universelt perspektiv, der gør, at lytteren kan forstå og forholde sig til teksten.

Som med alt musik fra Outlandish taler det både til hjernen og hjertet og ”My Old Man” er ingen undtagelse.

Læs mere om Outlandish her

Book Outlandish her på djbooking ved at sende en forespørgsel her fra siden eller ring på telefon 70 21 70 25.

Send forespørgsel

Vi står klar med professionel vejledning på baggrund af 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen