Duoen 90er festen bandet står og poserer foran en hvid baggrund

90er Festen

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke 90er Festen fordi

Duoen, der er kendt fra din radio, er nu mulig at opleve direkte til dit eget arrangement. De er kendt fra 90er Festen på P3, de to faste værter og DJs Henrik Povlsen og Jesper Holm (Kanonkongen). Normalt tager de pop og dance fra 90’erne under kærlig behandling og sætter det sammen i rette mix i radioen. Hvis festen er der (og gerne en røgmaskine samt farvede lamper), så rykker Povlsen og Kanonkongen DJ-pulten ud til din fest.

De spiller til alle typer af arrangementer, men de er særligt ideelle, hvis publikummet nostalgisk kan se tilbage til 90’ernes megafest. Bliv sendt direkte tilbage til 90’ernes megahits. Der er god musik og garanti for hits, pop og dance. Nu kan du opleve den ultimative 90’er fest med Henrik Povlsen og Jesper Holm aka Kanonkongen.

Du kan booke 90er Festen til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Det siger kunderne om 90er Festen

Bedømmelse:
“90er festen var rigtig gode, folk synes det var et rigtig godt indslag. Jeg synes DJbooking.dk har været super at samarbejde med, I var gode til at komme med muligheder som kunne virke for os, så alt i alt, et godt samarbejde.”
Peter Raun
Project Manager, Egmont

Forespørg på 90er Festen

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen