Trioen Suspekt i rå opsætning med bar overkrop, handsker og solbriller

Suspekt

Send forespørgsel

Du skal booke Suspekt fordi

Suspekt er et af dansk musiks største navne og ekstremt populære.

De er og kan noget helt særligt. De kan, som de eneste, tillade sig – nærmest hvad som helst. Suspekt er grimt sprog, storhedsvandvid, ligegyldighed over for kritikere og tvivlere, utilbørlig opførsel med ekstrem sexfiksering, og så er det helt igennem originalt og overbevisende.

Suspekt er nemlig noget så sjældent som undergrund og mainstream i perfekt forening. Det er moderne rap musik, der ikke lader sig begrænse af normer eller genredefinitioner.

Gruppen, der stolt proklamerer, at de kommer fra vestegnen og den mindre pæne del af Danmark, er kendt for deres provokerende og kontante stil i både tekst og musik og et univers, der af de fleste opfattes som forbudt for børn og egentlig også voksne. Gruppen er dog ekstremt populær og med over 135.000 likes på Facebook, er Suspekt nærmest blevet folkeeje. De har gang på gang høstet fem- og seksstjernede anmeldelser fra benovede og overbeviste anmeldere, de oplever en decideret prisregn til award shows, og de spiller til udsolgte koncerter over hele landet.

De er grænsesøgende, velkomponeret og overbevisende rap, og gruppen viser uden skyggen af tvivl, at hip hop i den grad kan nå langt ud over scenekanten.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Gregory Boyd direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Trioen er ikke kommet sovende til succesen. Det er tre utrolig kompetente herre, der leverer musikken. Rune Rask er en af de dygtigste producere herhjemme, og hans produktioner er ganske enkelt i en klasse for sig. Bai-D er ligefrem og provokerende og hans vokal har aldrig stået skarpere, mens Orgi-E rapper, som havde han aldrig foretaget sig andet, mens energien pumper ud af ham.

Trioen blev dannet i Albertslund i 1997 af Andreas Duelund (Bai-D), Emil Simonsen (Orgi-E) og produceren Rune Rask.

Gruppen har siden 1999 udgivet flere storsælgende albums og de står bag en række kæmpe hits som ”Proletar (hvor jeg står)”, ”Sut den op fra slap”, ”Klaus Pagh”, ”Søn af en pistol” og ”Søndagsbarn”, der har Lukas Graham med på vokal.

Musik / video med Suspekt

Forespørg på Suspekt

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen