DJ Mads Laumann smiler overrasket mens han står bag mixer pulten

Mads Laumann

7 anmeldelser
Send forespørgsel

Du skal booke Mads Laumann fordi

Mads Laumann er en DJ, der lever og ånder musikken.

Mads Laumann er en af de mest garvede DJ’s i branchen. Han var kun 17 år gammel, da han debuterede som DJ på Montmarte i 1989, og siden har han spillet den ene succesfulde koncert efter den anden, optrådt på nogle af landets bedste diskoteker såsom Couch, DNA, NASA og Train samt til et utal af firmafester og events.

Søger du en træfsikker DJ til firmafesten, så er Mads Laumann det sikre valg. Han har med stor succes optrådt for virksomheder som Bang & Olufsen, Bech-Bruun, Chr. Hansen, Canal Digital, DI, EDC Gruppen, Legoland, NKT, NNIT, Novo Nordisk, Nykredit og Rambøll Danmark.

Book Mads Laumann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Han er vant til at underholde det voksne publikum, men hans alsidighed gør, at han fungerer godt i enhver sammenhæng – hvad enten det er gamle eller unge, formår Mads Laumann altid at få alle med, og han er derfor perfekt til et hav af arrangementer lige fra gymnasiefester og bryllupper til firmafester og -events.

Mads lever og ånder for musikken, og det kan mærkes. Har man én gang været vidne til Mads Laumanns udskejelser bag pulten, får man hang til mere. Det kan man tydeligt se, for Mads Laumann bliver booket igen og igen.

Xcluzive Entertainment solorepræsenterer DJ Mads Laumann.

Musik / video med Mads Laumann

Forespørg på Mads Laumann

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen