DJ Mads Laumann smiler overrasket mens han står bag mixer pulten

Mads Laumann

Bedømmelse
baseret på 7 anmeldelser
Send forespørgsel nu

Det siger vores
kunder

Bedømmelse:
”Mads Laumann er blevet rost til skyerne. Han var uovertruffen. Han fik sparket dansegulvet helt op på max umiddelbart efter maden, og formåede at holde en fest kørende non-stop. Venlig hilsen”
Bedømmelse:
”Aftenen var bestemt en succes. Mads Laumann fik rigtig meget ros. Der blev i den grad danset – og Mads er som altid super hyggelig at være sammen med.”
Bedømmelse:
“Vi havde en helt fantastisk dag i Turbinehallen – og DJ Mads Laumann gjorde det sublimt godt! Vi er meget tilfredse med samarbejdet med DJ Booking :-)”
Bedømmelse:
“I forbindelse med vores julefrokost forløb det hele rigtig godt. DJ Mads Laumann gjorde det godt med et bredt udvalg af numre, så der var lidt for enhver smag. Han formåede at holde lydstyrken på et fint niveau, som passede til dem, der gerne ville tale, og der blev samtidig danset lidt. Vi vil gerne anbefale Mads Laumann i fremtiden.”
Bedømmelse:
”Vi havde en super aften i lørdags. DJ Mads Laumann gjorde det super godt, og han fik både unge og ældre i gang på dansegulvet. Han kan bestemt anbefales.”
Bedømmelse:
“Der skal lyde en kæmpe tak til Mads Laumann, der spillede til vores fest på Holckenhavn Slot. Vi havde en helt fantastisk aften, musikken var SUPERFED og helt perfekt i forhold til selskabet. Stort set alle gæster kom med komplimenter til musikken søndag morgen. Så hermed en stor tak til Mads Laumann, der bidrog positivt til festen med gode grooves og godt humør”
Bedømmelse:
“Vi er efterhånden holdt op med at tælle de gange, hvor vi har booket underholdning og musik gennem Xcluzive Entertainment. Det er simpelthen så let og ligetil at samarbejde med Niels og resten af teamet. Og når rammerne først er satte, så kører det bare, og vi skal egentlig bare koncentrere os om at have en skøn fest. Senest havde vi fornøjelsen af både DJ Mads Laumann og Turboweekend, og sjældent har taget været tættere på at lette end lige den aften. Det var helt fantastisk!”

Book Mads Laumann

Ikke sikker på, om Mads Laumann er bedst for din fest?
Vi står klar med professionel og gratis vejledning med over 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer lynhurtigt tilbage samme dag