Book et Live Act til jeres arrangement

Du kender dem fra landets allerstørste festivaler, og du har nu selv muligheden for at opleve dem.

Lad professionelle sørge for den rette stemning

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når der skal inviteres til fest. Service og kvalitet er ikke en selvfølge i dag, men vi hos DJ Booking sætter altid en stor ære i at være nærværende og imødekommende i et tæt samarbejde fra planlægning til afvikling. Du får en professionel samarbejdspartner med 25 års brancheerfaring med arrangementer lige fra firmafester og julefrokoster til bryllupper og fødselsdage. Vi er professionelle, men det er vores kunstnere også. Alle vores DJ’s er nøje udvalgt blandt de bedste i Danmark. Med en DJ fra os får du en professionel, alsidig og erfaren DJ, som sikrer, at der er gang i festen hele natten. Vi hjælper dig med nemt og hurtigt at stable den helt rette fest på benene. En firmafest arrangeret af os slår derfor aldrig fejl, når du skal forkæle dine medarbejdere.

Er du på udkig efter en musiker til dit næste arrangement, så prøv for eksempel:

Er du på udkig efter en musiker til dit næste arrangement, så prøv for eksempel:

Er det mere en DJ, du er på udkig efter, så er vi også klar med et fedt line up hertil. Prøv for eksempel:

Se hele vores udvalg af kendte kunstnere og DJ’s her.

DJ Booking tager ansvaret for, at der bliver skabt et brag af en fast

Hos os har du mulighed for at finde en lang række kendte musikere og kendte bands, der står klar til at styre musikken til din firmafest. Hos DJ Booking har vi kun tilfredse kunder, som vi har samarbejdet med i mange år. For mange af vores faste kunder har den første firmafest, arrangeret af os, været starten på et langt og loyalt samarbejde. Vi har derfor ved hjælp af vores erfaring i branchen skabt en tillid hos vores kunder, som gør, at vi i dag altid bliver anbefalet med stor ros.

Vores kunder siger bl.a. om os:

”Vi er efterhånden holdt op med at tælle de gange, hvor vi har booket underholdning og musik gennem DJ Booking. Det er simpelthen så let og ligetil at samarbejde med Niels og resten af teamet. Og når rammerne først er satte, så kører det bare, og vi skal egentlig bare koncentrere os om at have en skøn fest”.

Vi tager ansvaret for, at du får et brag af en fest. Det vigtigste for os er nemlig, at din firmafest bliver en bragende succes for dig og dine medarbejdere. Det slår derfor aldrig fejl med en af vores firmafest DJ’s, som du kan finde her.

Prøv for eksempel:

En investering i dine medarbejdere!

Vi hjælper dig ikke alene med at planlægge den perfekte fest. Vi hjælper dig også med at investere i dine medarbejdere. En firmafest med en af de helt store musikkunstnere eller DJ’s vil uden tvivl være en kæmpe overraskelse og enhver medarbejders drøm, som kun kan ende med en god aften, og på et niveau som bliver svært at glemme. Du får derfor ikke alene et brag af en fest, men du får samtidig en stor medarbejdertilfredshed og et godt arbejdsmiljø. Vores musikere og DJ’s bringer noget helt særligt, og der vil med sikkerhed være noget at tale om efter festen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og derfor lægger vi en stor ære i, at du bliver tilfreds med vores arbejde, vores ydelser og DJ Booking generelt. Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. 7021 7025, så vi sammen kan finde frem til den musik, der skal spilles til jeres næste firmafest.

Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen