Mikkel Wendelboe

2 anmeldelser
Send forespørgsel

Du skal booke Mikkel Wendelboe fordi

Mikkel Wendelboes tekniske kunnen og store kærlighed til musikken har gjort ham til en af landets mest anerkendte DJs. Han er utrolig dygtig og har da også tidligere fået en andenplads i den internationale DJ-konkurrence Heinekens Found@Thirst!

Musikalsk spænder Mikkel Wendelboe bredt, og han kan spille stort set alle musikgenre, men favoritterne er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout. Uanset hvad han spiller, så er man som publikum garanteret skæve hits, som ikke er slidt, og man kører derfor aldrig træt i Mikkels sæt, der altid byder på overraskelser.

Mikkel Wendelboe er en hamrende dygtig DJ, og han er perfekt til det kræsne publikum, som ønsker en uforglemmelig fest.

Sammen med Morten Trøst startede Mikkel i 2008 projektet Soulmagic. Sammen producerer de soulful og funky house musik og den populære duo har haft spillejobs på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt PlanB i Dubai og Pacha på Ibiza.

Mikkel Wendelboe er en hamrende dygtig DJ, og han er perfekt til det kræsne publikum, som ønsker en uforglemmelig fest. Skal du have fest i absolut topklasse, så er Mikkel Wendelboe svaret.

Book Mikkel WWendelboe direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Mikkel Wendelboe har altid elsket musik, og allerede som 13 årig debuterede han som DJ. Siden hen er han bare stormet frem, og han er i dag en af de mest erfarne og anerkendte danske DJs med et alenlagt CV.

Musik har betydet meget for Mikkel Wendelboe, og han har betydet meget for musikken. Mikkel var en af stifterne bag house-klubben ’We Love House’, hvor han optrådte med store danske- og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre.

Mikkel Wendelboe er en DJ, der kan optræde til hele arrangementet. Han formår af levere lækker loungemusik under middagen og blød house til at varme publikum og dansegulvet op. Musikalsk bygger han festen op, så det ender med en energiudladning, der får alle på dansegulvet.

Det siger kunderne om Mikkel Wendelboe

Bedømmelse:
“Hej Niels. Det var en fantastisk fest – alt forløb efter planen og både Pojken og Mikkel gjorde et glimrende arbejde. Specielt var det vigtigt for festen, at Mikkel holdt fuldt gang i dansegulvet ved at være indlevende og medlevende. Det gjorde han til perfektion. Virkelig anbefalingsværdig. Tusinde tak for hjælpen.”
Jeff Gravenhorst
Bedømmelse:
“Jeg havde en FANTASTISK aften. Alt klappede og aftenen var bedre end jeg turde drømme om! Jeg var ovenud tilfreds med DJ Mikkel Wendelboe. Han var fantastisk. Så fantastisk at jeg nok gerne vil booke ham til mit bryllup næste år, men det vender jeg lige tilbage med ? Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte jer til at sørge for musikken til min fest. Det har været en meget positiv oplevelse og meget professionelt både med vejledning til valg af DJ (Andreas var rigtig venlig), kontrakt, tiderne blev overholdt og jeg følte der var fuldstændig styr på det, hvilket er rart, når man holder en stor fest, hvor der er meget der skal planlægges. Ja helt igennem fantastiskt og Mikkel Wendelboe var super flink. Tak for hjælpen, jeg vender helt sikkert tilbage.”
Mette H.

Forespørg på Mikkel Wendelboe

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen