Radioværten Pelle Peter Jensen & Nicholas Kawamura fra Lågsus P3 poserer iført t-shirt og caps

Lågsus

Send forespørgsel

Du skal booke Lågsus fordi

Hvis nogen ved, hvordan man sætter gang i en fest, så er det Lågsus med Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen. Det er heldigvis ikke kun i radioen, at de to brillerer som DJs.

Du kender dem og deres stemmer, Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura – bedre kendt som Lågsus på P3. Hver torsdag, fredag og lørdag aften holder DJ-duen forfest på P3. Med over en kvart million faste lyttere kan man roligt sige, at de er populære.

Hvad folk måske ikke ved er, at de har et væld af musikpræferencer, når de ikke sidder bag mikrofonen på P3. De to mestrer at sætte gang i publikum ikke kun gennem radioen men også på livescenerne.

Bred erfaring og et sikkert sæt

De har begge stor erfaring og en imponerende historik som DJs og konferenciers. De har sat gang i scenerne til Danish Music Awards og P3 Guld, optrådt til store og små festivaler og arrangementer som Roskilde Festival, Distortion og Grøn koncert og sikret fyldt dansegulvet på klubber som Sunday, Train og Simons.

Book Lågsus til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Når det kommer til musikken, er Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen efterhånden et par erfarne herrer. Kawamura har været en del af P3 gennem mange år. Han har tidligere været radiovært på Smag på P3, programmet, der handler om musik. Her guidede han lytterne gennem ny musik, quizzer, musikminder og friske musiknyheder.

Pelle Peter Jensen har altid været interesseret i DJ- og klubmiljøet og har primært beskæftiget sig med musikbranchen. Han har arbejdet med pladeselskaber, spillesteder og diverse bands, indtil han startede på P3 i 2010.

Festgaranti til alle arrangementer

Når Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen optræder som DJs, er der festgaranti. De står aldrig og glor ned i DJ-pulten, men er derimod i øjenhøjde med publikum. De får alle til at synge og danse med, og man kan tydelig mærke, at de to herre er vant til skabe en stemning for de festglade mennesker – uanset om det er i radioen eller til diverse arrangementer.

Hvis nogen ved, hvordan man sætter en fest i gang, er det Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, og de vil derfor også kunne sætte gang i jeres. Bestil Lågsus på P3 og få en festgaranti.

Musik / video med Lågsus

Forespørg på Lågsus

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen