Radioværten Pelle Peter Jensen & Nicholas Kawamura fra Lågsus P3 poserer iført t-shirt og caps

Lågsus

Send forespørgsel

Du skal booke Lågsus fordi

Hvis nogen ved, hvordan man sætter gang i en fest, så er det Lågsus med Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, men det er ikke kun i radioen, at de to brillere som DJs.

Du kender dem og deres stemmer, Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura – bedre kendt som Lågsus på P3. Hver torsdag, fredag og lørdag aften holder DJ-duen forfest på P3, og med over en kvart million faste lyttere kan man roligt sige, at de er populære.

Hvad folk måske ikke ved er, at Pelle og Nicholas har et væld af musikpræferencer, når de ikke sidder bag mikrofonen på Lågsus på P3, og at de to mestrer at sætte gang i publikum ikke kun gennem radioen men også på livescenerne.

De har begge stor erfaring og en imponerende historik som DJs og konferenciers. De har sat gang i scenerne til Danish Music Awards og P3 Guld, optrådt til store og små festivaler og arrangementer som Roskilde Festival, Distortion og Grøn koncert og sikret fyldt dansegulvet på klubber som Sunday, Train og Simons.

Book Lågsus direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Når det kommer til musikken, er Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen efterhånden et par erfarne herre. Nicholas har været en del af P3 gennem mange år, og han har tidligere været radiovært på Smag på P3, programmet, der handler om musik, og hvor han guidede lytterne gennem ny musik, quizzer, musikminder og friske musiknyheder.

Pelle Peter Jensen har altid været interesseret i DJ- og klubmiljøet og har primært beskæftiget sig med musikbranchen, hvor han arbejdede med pladeselskaber, spillesteder og diverse bands, indtil han startede på P3 i 2010.

Når Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen optræder som DJs, er der festgaranti. De står aldrig og glor ned i DJ-pulten, men er derimod i øjenhøjde med publikum. De får alle til at synge og danse med, og man kan tydelig mærke, at de to herre er vant til skabe en stemning for de festglade mennesker – uanset om det er i radioen eller til diverse arrangementer.

Hvis nogen ved, hvordan man sætter en fest i gang, er det Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, og de vil derfor også kunne sætte gang i jeres. Bestil Lågsus på P3 og få en festgaranti.

Musik / video med Lågsus

Forespørg på Lågsus

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025