DJ Nick Decaza

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Nick Decaza

DJ Nick Decaza er en af de mest erfarne DJs herhjemme. Han debuterede tilbage i 1993, og siden har karrieren ikke stået stille.

Teknisk er DJ Nick Decaza blandt de absolut bedste DJs i landet, og når man først hører ham mixe, er man ikke i tvivl om, at det er af høj klasse. Han blev da også i 2004 kåret til Danmarks bedste DJ, og han er bestemt kun blevet bedre siden da.

Musikalsk kommer han vidt omkring. Han kan spille alt fra R’n’B og hip hop til pumpet progressive hardhouse. Hans kendetegn er dog housemusikken nærmere bestemt latinhouse, lækker lounge og ultra-funky vocalhouse. Han har sans for musikken, og kan mixe de forskellige genre, så der med garanti kommer gang i dansegulvet.

DJ Nick Decaza er en utrolig dygtig DJ, og hans store tekniske kunnen og mange års erfaring gør, at han er en populær og efterspurgt DJ. Han formår at tage hånd om og sætte gang i festen, og han sørger for, at gæsterne danser til den lyse morgen, og samtidig går dansende hjem fra festen.

DJ Nick Decaza spiller alle musikgenrer og kan derfor bookes til ethvert arrangement lige fra den stemningsfyldte lounge over til firmafesten, julefrokosten eller det eksklusive bryllup.

Book DJ Nick Decaza direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Uanset hvilket arrangement han spiller til, er der garanti for en professionel optræden af særdeles høj klasse.

Book Nick Decaza direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Musik / video med DJ Nick Decaza

Forespørg på DJ Nick Decaza

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen