Ashibah

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Ashibah fordi

DJ Ashibah, eller blot Ashibah, har mere end 10 års erfaring bag mixerpulten. De 10 år i bagagen har betyder, at Ashibah medbringer et meget flot CV med erfaring, hvor hun har spillet gigs både store og små gigs i ind- og udlandet.

Med over 10 år bag pulten kan man roligt sige, at hun er en DJ med særlige musikalske evner og et CV ud over det sædvanlige. Når hun optræder som DJ, der inkluderer hun ofte med sin egen live-vokal eller andres og inkorporerer det i sine DJ-sets. Musikalsk bevæger hun sig stilsikkert i House genren, hvor vokaler og basslines er i fokus.

Siden 2002 har hun arbejdet sig op af stigen, og er i dag anerkendt og respekteret for sin karakteristiske lyd og funky stil, som hun brød igennem på den danske klubscene over hele landet. For at nævne få steder hvor hun har stået bag mixerpulten, så har hun spillet på trendy klubber som Simons, TS bar, Raw Music Festival, Distortion og mange flere.

Den karakteristiske vokal gør også Ashibah til et interessant aktiv for andre DJs, hvoraf hun ofte samarbejder med andre anerkendte DJs. Hendes tidligere samarbejdspartnere inkluderer DJs som Trentemøllet, Rune RK, Rosa Lux, Lulu Rouge og Thomas Madvig.

Hun kan med fordel bookes med en af de ovenstående DJ’s, og er yderst velegnet til dinner lounge, reception og firmafester.

Book DJ Ashibah direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Ashibah er født i Danmark og opvokset i Egypten med din danske mor og egyptiske far, hvorefter hun i 2002 flyttede tilbage til Danmark igen for at følge drømmen om en musikkarriere.

Drømmen må siges, at have holdt stik. I dag er hun en dansk sang- og sangskriver, musikproducer og DJ, hvilket gør hende til en uhyre alsidig DJ, der kun fremtoner hvor stort et musik talent hun er.

Musik / video med Ashibah

Forespørg på Ashibah

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen