DJ Claus Green iført habitjakke og kasket i mørkt foto setup

DJ Claus Green

Send forespørgsel

Du skal booke Claus Green fordi

DJ Claus Green er en af de dygtigste og mest erfarne DJs herhjemme, og det er fuldt ud fortjent, at han tidligere og hele 2 gange er blevet kåret som Danmarks bedste DJ.

DJ Claus Green har været en del af det danske DJ-miljø, siden han debuterede tilbage i 1981, og han er i dag en af de mest eftertragtede og træfsikre DJs. Claus har efterhånden optrådt på samtlige diskoteker i Danmark, men også uden for landets grænser har han spillet sin musik – blandt andet i Tyskland, England og Norge.

Claus Greens enorme erfaring gør, at han kan spille til ethvert arrangement. Han mestrer alt fra firmafester, julefrokoster og bryllupper til events, clubjobs og receptioner. Han er med andre ord et sikkert hit til enhver anledning, hvor musikken skal sidde lige i skabet.

En yderst tilfreds kunde har tidligere fortalt, hvordan Claus Green efter sin optræden blev mødt med stående ovation. Han indvendte herefter, at de stående ovationer faldt helt naturligt, eftersom stort set ingen af festdeltagerne kunne holde sig siddende ret længe ad gangen – og det er lige præcis det, Claus Green kan. Han løfter festen og sikrer momentum fra start til slut.

Med sin sublime mixeteknik, enorme musikviden og fantastiske brug af mikrofonen har DJ Claus Green for alvor slået sit navn fast, og han er ikke til at komme udenom, når snakken falder på landets dygtigste DJs.

Book Claus Green direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Det var kærlighed ved første gennemlytning, da DJ Claus Green første gang hørte Farley Jackmaster Funks ”Love Can Turn Around” tilbage i 1986, og siden da har house-musikken, der udsprang fra Chicago og New York haft en stor plads i hans hjerte. Claus ved dog godt, at hvert arrangement kræver sit særlige musikalske bagtæppe, og han har derfor et repertoire, der spænder bredt. Publikum kommer da også vidt omkring i musikhistorien, hvor genrer, tidsperioder og beats blandes, så man konstant overraskes over Claus Greens musikalske universer.

Uanset om du er til lækker lounge, hitparader eller noget helt tredje, så er Claus Green det rigtige valg. Med ham er du garanteret en musikalsk succesoplevelse.

Book DJ Claus Green direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Forespørg på DJ Claus Green

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen