Rapperen Clemens Telling iført hue og jakke foran lys baggrund

Clemens

2 anmeldelser
Send forespørgsel

Du skal booke Clemens fordi

Clemens Legolas Telling er bedst kendt under sit kunstnernavn MC Clemens eller bare Clemens. Han er en mand med mange talenter og titler blandt andet sanger, producer, teaterinstruktør og tekstforfatter, men han er fremfor alt kendt for at være en af Danmarks allerdygtigste rappere.

Han har en særlig musikalitet, og han mestrer leg med rytmer og ord. Han er en mand fuld af overraskelser, og de færreste ved nok, at han har skrevet mere end 80 numre med Bent Fabricius Bjerre, og at han er manden bag alt tekstmateriale til en nyfortolkning af ’Nøddeknækkeren’, der blev sat op i en breakdance-version. Nyfortolkningen af ’Nøddeknækkeren’ blev en kæmpe publikumssucces, modtog en Reumert og blev en del af Kulturkanonen. Clemens har også skrevet alle sangteksterne til Matador-musicalen, der blev sat op i Operaen og solgte 85.000 billetter og ’Cykelmyggen Egon’, som solgte over 100.000 billetter. Han er en mand af mange talenter og en konstant overraskelse.

Han er manden bag en række store hits som singlen ”Champion”, der blev til i samarbejde med Jon Nørgaard og opnåede en førsteplads på singlelisten, ”Ingen kender dagen” med Sarah West, der opnåede guld- og platincertificeringer og mange andre.

Det store kommercielle gennembrud kom i 1997, hvor han udgav debutalbummet ’Regnskabets time’, der fik flere anmelderroser. Det var dog langt fra en engangsfornøjelse, for det efterfølgende albums ’Den anden verden’, ’Professionel bla bla’, ’Dans med døden’ med flere har alle modtaget stor ros af anmeldere og publikum og resulteret i flere priser blandt andet P3 Prisen for ’Årets Hip-hop Radiohit’.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Clemens direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Clemens’ musikalske karriere begyndte i 1989, hvor han som DJ på en ungdomsklub i Sønderborg hurtigt blev kendt for sin evne til at omdigte og recitere MC Einars tekster. L:Ron:Harald lærte Clemens at rappe, og det blev hurtigt tydeligt, at han havde talent for det. I 1996 vandt han op til flere uofficielle Danmarksmesterskaber i freestyle og fik førstepladsen til det officielle DM i Rap.

Han har været en del af det danske musikmiljø i adskillige år, og han har mange års erfaring fra klubber og festivaler landet rundt. Han er garant for et show, der når langt ud over scenekanten, og han leverer altid en imponerende optræden. Han har et helt utrolig nærvær på scenen og optræder med en nerve og energi, der når alle i salen.

Musik / video med Clemens

Forespørg på Clemens

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen