Chief 1 siddende i et lydstudie

Chief 1

Send forespørgsel

Du skal booke Chief 1 fordi

Chief 1 kaldes også Chefen, og han har uden tvivl været en af de mest markante skikkelser på den danske musikscene gennem de sidste 20 år.

Med snart 30 år bag pulten kan man roligt sige, at Chief 1 er en erfaren DJ. Når Chief 1 optræder som DJ, er festen i fokus – og festen alene. Musikalsk bevæger han sig stilsikkert rundt blandt årtier tilbage fra 50’erne og frem til i dag, og han har et bredt musikalsk fokus. Han har en legende tilgang til musikken og er ikke bange for at blande Justin Timberlake med Rolling Stones og lade Michael Jackson gå over i Gasolin.

Der er garanteret en hitparade uden lige, når Chefen tager publikum med gennem musikhistorien og byder på eksklusive og fantastiske numre, der får både unge og gamle ud på dansegulvet.

Livet er som et dansegulv –  der er forskellige mennesker og forskellige smage, men livet er en fest, og den kan Chief 1 skabe.

Chief 1 er dansk rap musiks godfather, en hitmager af format og en formidabel DJ.

Book Chief 1 direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Chief 1, med det borgerlige navn Lars Pedersen, er en dansk sangskriver, musikproducer og DJ, der gennem sine mange år på den danske musikbranche har leveret adskillige af de store hits, alle har sunget med på.

Han er en af koryfæerne inden for særligt hiphoppen. Han var blandt de første hiphoppere i begyndelsen af 80´erne og var i 1987 med til at danne det legendariske og banebrydende Rockers by Choice der stod bag kæmpehittet ”Engel” og blev den første danske rap gruppe, der blev vist på MTV.

Efterfølgende begyndte Chief 1 at arbejde i kulissen som bagmand, producer og sangskriver for Sound of Seduction, der havde en lang række store hits igennem 90´erne. I dag har han musikselskabet REARCH sammen med vennen og partneren Remee, der har stor succes blandt andet med bandet L.I.G.A, som de har under vingerne.

Chief 1 er manden, der opdagede Nik & Jay, Humleridderne og Sound of Seduction, og han har skrevet, produceret og remixet for, eller på anden vis arbejdet sammen med adskillige store kunstnere som Danseorkestret, Dodo & The Dodos og Danser med drenge, Ace of Base, Blå Øjne, Basim og Bryan Rice, Danny Kool og Drengene fra Angora, Gnags, Lars H.U.G, Humleridderne, Love Shop, Michael Learns to Rock, Smokie, Nik & Jay, Povl Kjøller, Sanne Salomonsen, The Sandmen, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Outlandish, Niklas og Soluna Samay. Han har haft en finger med i adskillige af de store hits, der gennem årene er blevet spillet i radioen, og han har vundet det Danske Melodi Grand Prix 3 gange.

Musik / video med Chief 1

Forespørg på Chief 1

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025