Chief 1 DJ

Send forespørgsel

Du skal booke Chief 1 fordi

Chief 1 kaldes også Chefen. Han har uden tvivl været en af de mest markante skikkelser på den danske musikscene gennem de sidste 20 år.

Fra 50’erne til i dag

Med snart 30 år bag pulten kan man roligt sige, at Chief 1 er en erfaren DJ. Når han optræder som DJ, er festen i fokus – og festen alene. Musikalsk bevæger han sig stilsikkert. Han blander alt fra 50’erne og frem til i dag med et bredt musikalsk fokus. Han er ikke bange for at blande Justin Timberlake med Rolling Stones og lade Michael Jackson gå over i Gasolin.

Der er garanteret en hitparade uden lige, når Chefen tager publikum med gennem musikhistorien. Han byder på eksklusive og fantastiske numre, der får både unge og gamle ud på dansegulvet.

Chief 1 er dansk rapmusiks godfather, en hitmager af format og en formidabel DJ.

Book Chief 1 til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Chief 1, med det borgerlige navn Lars Pedersen, er en dansk sangskriver, musikproducer og DJ. Gennem sine mange år på den danske musikbranche har han leveret adskillige af de store hits, alle har sunget med på.

Hiphopperen fra 80’erne

Han er en af koryfæerne inden for særligt hiphoppen. Han var blandt de første hiphoppere i begyndelsen af 80´erne og var i 1987 med til at danne det legendariske og banebrydende Rockers by Choice der stod bag kæmpehittet ”Engel” og blev den første danske rap gruppe, der blev vist på MTV.

Efterfølgende begyndte Chief 1 at arbejde i kulissen som bagmand, producer og sangskriver for Sound of Seduction, der havde en lang række store hits igennem 90´erne. I dag har han musikselskabet REARCH sammen med vennen og partneren Remee, der har stor succes blandt andet med bandet L.I.G.A, som de har under vingerne.

Manden bag de største, danske kunstnere

Chief 1 er manden, der opdagede Nik & Jay, Humleridderne og Sound of Seduction, og han har skrevet, produceret og remixet for, eller på anden vis arbejdet sammen med adskillige store kunstnere som Danseorkestret, Dodo & The Dodos og Danser med drenge, Ace of Base, Blå Øjne, Basim og Bryan Rice, Danny Kool og Drengene fra Angora, Gnags, Lars H.U.G, Humleridderne, Love Shop, Michael Learns to Rock, Smokie, Nik & Jay, Povl Kjøller, Sanne Salomonsen, The Sandmen, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Outlandish, Niklas og Soluna Samay. Han har haft en finger med i adskillige af de store hits, der gennem årene er blevet spillet i radioen, og han har vundet det Danske Melodi Grand Prix 3 gange.

Musik / video med Chief 1 DJ

Forespørg på Chief 1 DJ

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen