DJ Peter Kastrup poserer i hvid skjorte foran bolig kompleks

Peter Kastrup

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke DJ Peter Kastrup fordi

DJ Peter Kastrup kommer med en situationsfornemmelse for publikummet, der altid sætter gang i festen og bentøjet på dansegulvet. Peter har spillet til et utal af brylluper, private- og firmafester, og må siges at levere varen hver gang han stiller sig bag pulten.

DJ Peter Kastrup spiller gerne lounge musik under maden eller til receptionen, hvor han efterfølgende fyrer op for blandede hits og holder festen i gang til langt ud på natten. Peter er det sikre valg, hvis du mangler en DJ der tilfører stærk energi, god karme og evige minder.

Genremæssigt befinder Peter sig i mainstream/top 40 samt 70’er, 80’er og 90’er musikken.

Book DJ Peter Kastrup direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Før sin karriere som DJ, der havde Peter Kastrup sin daglige gang i sit eget lyd og lys udlejningsfirma, men nu koncentrerer han sig udelukkende kun om jobbet som DJ. Peter besidder en pladesamling udover det sædvanlige, som gør at du er sikret en lækker blanding af både gamle og nye hits. Hvis der opstår specifikke ønsker på sange, så downloader Peter sangen med det samme og festen forsætter ubemærket.

Peter Kastrup er altid udadvendt og imødekommende, og besidder en god karma der altid smitter af på enhver fest. Ligeledes sætter sig ind i festen, og medbringer sin dynamiske og nærværende spillestil.

Det siger kunderne om Peter Kastrup

Bedømmelse:
“Det kørte perfekt med Peter … fuld tilfredshed og kunder i barmave-dans, så det kunne ikke gøres bedre.”
Anders Daugaard
TV 2 Reklame

Forespørg på Peter Kastrup

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen