Sanger og percussionist Gregory Boyd sidder i designer stolen 'ægget'

Gregory Boyd

Send forespørgsel

Du skal booke Gregory Boyd fordi

“What you hear is what you get. Which is how I love it”. Sådan lyder det fra Gregory Boyd, og det er da også, hvad der kendetegner hans musik. Det er ærligt, naturligt og yderst velfungerende.

Det er ikke muligt at beskrive Gregory Boyds musikalske univers med et enkelt ord, for det er alt andet end enkelt. Det er den traditionelle steel drum fra Trinidad og percussion kombineret med moderne funk og fængende pop, amerikansk rock og jazzede elementer.

Boyd spiller glad og opløftende soul, jazz, funk og gospel, og han har en helt fantastisk varm og autentisk soul-vokal. Når man lægger det sammen med, at han skriver charmerende og melodiøse numre, så er grunden lagt for en rigtig god musikalsk oplevelse.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Gregory Boyd direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Gregory Boyd kommer oprindelig fra New Orleans. Han blev en del af den amerikanske flådes trommeorkester i 1987, og han turnerede land og rige rundt med dem, indtil han forlod militæret. Han blev herefter ansat ved Snug Harbor Jazz Club in New Orleans, hvor han aften efter aften udgjorde den musikalske underholdning. Han har turneret rundt med Charles Neville fra The Neville Brothers og optrådt rundt omkring i Europa på store jazzfestivaler og på scener over hele verden.

I dag er Boyd en anerkendt musiker, der konstant skubber rammerne for moderne musik.

Gregory Boyd kan spille under dinner, ved receptionen eller sammen med en DJ til dans. Han er altid en ganske særlig oplevelse og det perfekte valg til en ganske særlig aften.

Musik / video med Gregory Boyd

Forespørg på Gregory Boyd

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen