Infernal optræder på lille scene foran et stort publikum

Infernal

Send forespørgsel

Du skal booke Infernal fordi

Infernal er en stor fest. Så enkelt kan det siges.

Lina Rafn er noget ganske særligt, og hun er helt igennem fantastisk på scenen. Hun optræder med en energi, der kan pusten fra alle. Hun er her, der og alle vegne og får alle blandt publikum med sig. Hun har nemlig publikum i sin hule hånd, fra hun træder ind på scenen til de sidste klapsalver lyder, og de kan som få bands holde en fest kørende med 180 kilometer i timen og på kogepunktet fra første til sidste minut.

De optræder med en sand hitparade, og med Linas imponerende kostumer er I garanteret en underholdende aften og et festligt show.

Infernal skal opleves live. Det er en oplevelse uden lige, og I vil med garanti gå derfra med højt humør og danseglæde.

Infernal debuterede i 1997 med sækkepibesinglen ”Sorti de l’Enfer”. Et af gruppens kendetegn er da også deres eksperimenterende musikstil, der blev særlig tydeligt med hittet ”Kalinka”, der er bygget over en russisk folkemelodi med navnet ”Drobushki”. De har gennem årene arbejdet med og udvidet deres musikalske repertoire, og i dag er deres musikalske stil i høj grad præget af pop, disco og clubbing.

Gruppen står bag flere store hits som ”Voodoo Cowboy”, ”Ten Miles”, ”Self Control”, ”I wont be crying”, ”Electric Lights” og mange andre. Derudover har de to også skrevet og produceret musik for andre kunstnere. Blandt andet ”Summer Loving” for Musikk feat. John rock, ”Jukebox” for Bent Fabricius-Bjerre og Sanne Salomonsens ”Miracle”.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Infernal direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Infernal har opnået kæmpe succes. Gruppen har vundet to danske Grammy’er, solgt 1,7 millioner enheder fordelt på 300.000 album og 1,4 millioner singler. Deres musik er udgivet i 35 forskellige lande, hvor singlen ”From Paris to Berlin” blandt andet blev den sjette mest solgte single i Storbritannien i 2006 og lå højt på salgslister i bl.a. Frankrig, Finland og Italien.

Musik / video med Infernal

Forespørg på Infernal

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen