Tomas Barfod iført ternet skjorte og hat og køligt ansigts udtryk

Tomas Barfod

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Tomas Barfod fordi

Tomas Barfod har i mere end et årti sat sit præg på den elektroniske musikscene, og han er en af de mest anerkendte pionerer inden for dansk elektronisk musik.

Både hjernen og hjertet på dansegulvet

Musikalsk er Barfod alsidig og utrolig teknisk dygtig. Han formår at skabe på én gang melankolsk og let perlende elektropop med et spændende og anderledes udtryk. Musikken er altid smagfuldt produceret, ofte med udgangspunkt i en symfoni af akustiske og syntetiske lyde. Barfods store succes skyldes, at han laver musik, som tiltaler både hjernen og hjertet og trækker begge dele på dansegulvet.

Tomas Barfod er i dag en af landets mest succesfulde DJ’s og producere. Han er en helt særlig oplevelse til en helt særlig aften.

Du kan booke Tomas Barfod til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Tomas Barfod giver den dog ikke blot som soloartist, producer og DJ. Han har arbejdet og arbejder stadig sammen med andre i forskellige musikalske konstellationer.

Kendt fra WhoMadeWho

Han er blandt andet trommeslager i det danske elektroniske flagskib, WhoMadeWho. WhoMadeWho blev dannet i 2003 og består af sanger og guitarist Jeppe Kjellberg, sanger og bassist Tomas Høffding og Tomas Barfod som trommeslager og producer. Gruppen er utrolig populær og bliver af flere kaldt Danmarks bedste festorkester. De har en stor fanbase, hvilket næsten 82.000 fans på Facebook også vidner om.

Barfod har tidligere samarbejdet med Kasper Bjørke, da de to dannede Filur tilbage i 1999. Duoen har stået bag nogle af de største danske og flere store internationale hits og været på KODAs top 5 liste over mest spillede værker i udlandet. De har modtaget et hav af priser og tuneret rundt over hele verden.

Tomas Barfods musikalske karriere startede, da han som 10-årig fik et trommesæt. Stille og roligt kom der flere instrumenter til, og han købte synthesizers, samplers og sequencers. Barfod begyndte hurtigt herefter at arbejde på egne produktioner og optræde som DJ, og han arbejder i dag som både producer, DJ og trommeslager.

Remixer for verdensnavne

Som soloartist har Tomas Barfod haft stor succes. Han har remixet for adskillige artister både herhjemme og i udlandet og samarbejdet med store verdensnavne som Franz Ferdinand, Gorillaz, Brandy, Shakira og Daft Punk samt danske stjerner som Morten Breum og Rune RK. Som DJ har han optrådt på eksklusive klubber rundt om i verden som Fabric i London og Panorama Bar i Berlin og i et hav af forskellige sammenhænge fra I AM, Sensation i Parken og Roskilde festival, til fester for Red Bull og Mckinsey. Han har store præstationer bag sig og ligget i toppen af både UK Clubchart og Deutsche Club Chart.

Tomas Barfod har udgivet flere albummer, blandt andet debutalbummet ’Salton Sea’ fra 2012 og det internationalt roste album ’Love Me’ fra 2014, der bl.a. modtog 5 stjerner i Soundvenue og 7,1 på Pitchfork.

Musik / video med Tomas Barfod

Forespørg på Tomas Barfod

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen