DJ Le Gammeltoft poserer på Altan med lejligheder i baggrund

DJ Le Gammeltoft

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Le Gammeltoft fordi

Le Gammeltoft er uden tvivl en af de bedste kvindelige DJs i Danmark. Hun er en uhyre populær DJ. Hun har en formidabel fornemmelse for musikken, og hun er en fornøjelse at se optræde. Musikalsk er det kendetegnende, at lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno. Samtidig fylder vokalerne mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, indie, alternative og electronica, men hun er også kvinden, der byder på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Gammeltoft er en ganske særlig oplevelse og noget af det bedste, der findes.

Le Gammeltoft debuterede som DJ på Gefährlich i 2005. Sidenhen er hun blevet en af frontfigurerne på den danske klubscene. Hun er kendt for radioprogrammerne ’Unga Bunga’ og ’Input på P3’, sit arbejde for Universal Music, Copenhagen Records og Voice TV og sit arbejde som musikanmelder for magasinet Costume.

Prisvindende DJ

Le Gammeltoft har siden debuten opnået stor anerkendelse for sit arbejde. Hun har blandt andet modtaget prisen som ’Årets Danske Upfront DeeDay” for sin evne til at være trendsætter. Hun har også modtaget ’Achievement Prisen’ ved Club Awards sammen med dj og radiovært Kjeld Tolstrup. De modtog prisen for at udbrede club-musik til en bred skare af lyttere, for aldrig at gå på kompromis hverken med musikken, de spiller eller måden, de formidler den på, og fordi de to er en væsentlig årsag til, at club-scenen i dag er en egen kultur blandt unge.

Book Le Gammeltoft til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Selvom Le Gammeltoft er en kvinde med mange jern i ilden og mange talenter kredser hendes liv omkring musikken og udbredelsen af selv samme.

Meget mere end DJ

På CV’et kan hun skrive DJ, radiovært, iværksætter, bar- og pladeselskabsejer og radioejer. Le lever og ånder for musikken, og hun er konstant involveret i at opdage ny musik, og få udbredt den nye musik til alle, der har lyst til at lytte med.

Hun udbreder musikken i sit arbejde som DJ, radiovært og pladeselskabs-ejer og gennem sin egen radiostation Heartbeats, samtidig med at hendes label, Sound of Copenhagen, støtter de nye navne fra undergrunden, og giver dem en mulighed for at komme frem.

Musik / video med DJ Le Gammeltoft

Forespørg på DJ Le Gammeltoft

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen