Fool

Fool

Send forespørgsel

Få gang i festen med den skæve popduo Fool

Den danske duo Fool består af Jabs og Adrian. De seneste år har de sat ild til den danske musikscene med en blanding af pop, hiphop og rock. Du har helt sikkert allerede hørt deres helt store hit ”Strapped”, der udkom i begyndelsen af 2018. Hittet strøg direkte til tops på de danske hitlister og tilbragte fire måneder i top 10 på Spotify.

Pop, hiphop og meningsfuld lyrik

Det er ikke blot pop og hiphop, Fool disker op med. Der er også stor fokus på meningsfuld lyrik og det, som de selv betegner som ægte musik. Musik fordi det skal være fedt at lave og fedt at lytte til. Og det er tydeligt, at de to har noget på hjerte. De har en old-school tilgang til produktion af musik og laver det hele selv, hvilket giver en særlig oplevelse live.

Siden Strapped er der kommet flere sange til, b.la. ”Worry”, ”Outcast” og ”WDWGFH”. Ligesom Fools andre numre er de indbegrebet af et svævende popunivers tilsat en god portion hiphop, der kan få de fleste i godt humør. Fools bløde vokal leveres af den unge Adrian, og på producersiden sidder Jabs, der står for den elektroniske og instrumentelle del af duoens mange hits.

Garanti for et fyldt dansegulv med Fool

Det umage par med den store aldersforskel sætter med deres hitliste stemningen til en fantastisk fest. Musikken er til at danse til, det er humørfyldt og ørehængende. Der er slet ingen tvivl om, at Fool som artist til dit næste arrangement vil fylde dansegulvet til kendt pop, som de fleste vil kunne genkende.

Fool repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes her på siden. Vi sætter en ære i at matche den rigtige underholdning til det rigtige arrangement ud fra vores mange års erfaring. Vi hjælper og guider gerne lige fra den indledende dialog, til arrangementet bliver afholdt. Så kan du læne dig tilbage og nyde den formidable underholdning.

Hvis du vil høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Gennem 2018 og 2019 har Fool opbygget en kæmpe liveerfaring. De har kunnet opleves på både Roskilde Festival, Musik i Lejet, Smukfest og Wonderfestiwall. Samtidig har de spillet flere udsolgte koncerter på trods af deres korte karriere. Duoen har også spillet sammen med hitmagerne Nik & Jay, der har mere end et årtis velkendte hits i bæltet. Der er tale om et par populære unge mænd, der er hjemmevante i at optræde live, og de kan helt sikkert kan sparke gang i ethvert arrangement.

Singlen ”Strapped” var duoens helt store gennembrud. Sangen er blevet streamet over ni millioner gange og har dermed opnået platincertificering. ”Strapped” har også været P3’s uundgåelige, og Fool har optrådt hos Moyo Live med nummeret. Der er tale om en fremadstormende duo, der er ved at etablere sig stærkt på den danske musikscene.

Musik / video med Fool

Forespørg på Fool

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen