Benal

Benal

Send forespørgsel

Du skal booke Benal fordi

Siden gruppen Benal vandt P3 Guld-prisen i 2017, er karrieren stormet frem. Benal består af rapper Benjamin Hav og producer Albert. Det er blevet til tre anmelderroste studiealbums. Det seneste album ”Benjamin og Albert” udkom i 2018 og strøg direkte ind som nummer 2 på den danske album-hitliste. Gruppen er et triumftog, der med høj intensitet og energi, der rammer ethvert arrangement og bader festen i hæsblæsende rap badet i elektroniske toner.

Udsolgte koncerter

Benal har spillet et hav af udsolgte koncerter i hele landet. Blandt andet en fuldstændig proppet koncert til Roskilde Festival i 2018. Koncerten fik 6 ud af 6 mulige stjerner af Gaffa og fik anmelderkommentarer som ”den bedste hiphop koncert jeg har set til dato”. De kommer altså med live-garanti. Garanti for et fuldstændig uovertruffent liveshow med fest, farver og hiphop. Du kan være sikker på, der ingen blandt publikum stadig sidder ned, efter Benal er gået af scenen. Gruppen har udgivet musik og spiller live sammen med flere forskellige kendte kunstnere som Jokeren, Alex Vargas og Marie Key.

CPH Music er officiel booker af Benal, men du også booke gruppen til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi er eksperter på de alle de kunstnere, vi samarbejder med, så du ikke behøver at være det, men stadig kan få den perfekte underholdning. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Benal har udgivet fire anmelderroste EP’er ”Baby”, ”Hiphop” og ”Hvad med nu?”. Dertil kommer et opsamlingsalbum ”Opstigning”. Alle fire EP’er har været anmelderroste og ledte i 2017 til, at Nebal fik P3 Guld-prisen. Gruppen har i 2019 været på en stor Danmarksturné under titlen ”Benal Amazing Tour 2019”.

Musik / video med Benal

Forespørg på Benal

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen