Rapperen Marc Johnson med med tatoveringer på ryggen og kasket på hovedet

Marc Johnson

Send forespørgsel

Du skal booke Johnson fordi

”Kender du ik’ Johnson?”

Det var det centrale spørgsmål i signatursangen ”Det Passer” fra 2006. I dag er det de færreste, der ikke kender Marc Johnson.

Han er utrolig populær, og det skyldes blandt andet hans stilsikre levering, flabede attitude, energiske optrædener, markante rapstil og originalitet i både tekst og flow. Marc er ikke som alle andre. Der er ingen, der kan spille så smart og samtidig træde på scenen med den tykkeste aarhusianske forstads-accent, udpræget charme og jyske lune.

Hans musikalske univers er fuld af overraskelser, humor og galskab. Teksterne er for det meste lige ud af landevejen og fyldt med fest, farver og glade dage. Han er en utrolig dygtig performer, og han formår altid at sætte gang i festen.

Johnsons første soloalbum, ’Det Passer’ blev udgivet i 2006 og var fyldt med hits som ”Nasty” og ”Kig forbi”, der resulterede i en flot guldcertificering. Albummet sikrede ham både to Zulu Awards og en DMA for ’Årets bedste rap-album’ og så var stilen lagt for Johnson, der derefter leverede det ene hit efter det andet. Han står bag adskillige ørehængere. Blandt andet ”Bawler Hele Dagen” og ”Teriyaki” samt de to kæmpehits ”Hey Shorty”, som han vandt en Danish DJ Award og en Zulu Award for og singlen ”Sjus” i samarbejde med Kato, Ida Corr og Camille Jones, der røg direkte ind på første pladsen på iTunes og var et massivt hit på alle radiokanaler og klubber. Johnson har med sine mange hits sat gang i dansegulvene over hele det danske land.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Johnson direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Marc Kwabena Johnson, Niggeren I Slæden (N.I.S.), El Gallo Negro eller bare Johnson, som han primært er kendt som, er en af Danmarks mest populære rappere.

Han startede karrieren i gruppen B.A.N.G.E.R.S. sammen med U$O, L.O.C. og DJ Rescue, der i den tid de eksistererede satte et stort præg på den danske rapscene og udgjorde en betydelig inspirationskilde for de nyere rappere. Han gik efterfølgende solo med stor succes og slog for alvor igennem i 2004 med EP’en ’Johnson & Malone’ sammen med barndomsvennen Ralle Malone og produceren Pilfinger.

Musik / video med Marc Johnson

Forespørg på Marc Johnson

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen