Pattesutter

Pattesutter

Send forespørgsel

Du skal booke Pattesutter fordi

Pattesutter bærer det borgerlige navn Jacob Maegaard. Med sine udfordrende og provokerende tekster tog han den danske pop- og rapscene med storm med nummeret “Madonna” i 2016. I sommeren 2018 sang alle med på årets Roskilde-hit “Technopiik”, der lagde sig som en landeplage over festivalernes campingområder. Han freestyler, provokerer, rapper, synger. Det provokerende kunstnernavn siger alt om den kunstner, I skal opleve. Om aliasset siger han selv, “Man bliver jo, hvad man spiser. Ej, det startede som en gammel joke, jeg havde sammen med mine venner tilbage fra min tid i Aarhus.”

En stjerne, der er kommet for at blive

Det er en fornøjelse fyldt med ørehængere, der rækker langt ud over gymnasiefester og klubber. Pattesutter har optrådt på klubber og gymnasier i hele Danmark, på Roskilde Festival, Smukfest, Zulu Awards, flere jobs i Norge og en udsolgt Vega-koncert. Selvom karrieren er ung, er der altså tale om en vaskeægte stjerne, der er kommet til den danske rap-scene for at blive.

 

På trods af en ung karriere, mangler der ikke materiale fra Pattesutter. Det er blevet til adskillige hits hvert år, ligesom han selv siger, han har omkring 50 singler, der bare venter på at blive til virkelighed. “Jeg laver så sindssygt mange sange, at selv min manager siger, jeg skal holde lidt igen, for at holde fansene sultne” sagde han i 2016 til GAFFA.

 

Du kan booke Pattesutter direkte hos DJBooking. Send en forespørgsel eller ringedirekte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Musik / video med Pattesutter

Forespørg på Pattesutter

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen