Bandet Johnny Deluxe står og poserer sammen

Johnny Deluxe

Send forespørgsel

Du skal booke Johnny Deluxe fordi

Johnny Deluxe – Danmarks feststemte og energiske band er tilbage.

Johnny Deluxe er er yderst professionelle, uhyre erfarne og ekstremt dygtige. For deres musikalske arbejde har de modtaget flere priser samt guld- og platinplader. De er velbevandret på de danske musikscener og har spillet flere hundrede jobs.

Til mange fans ærgrelse valgte bandet at holde en pause, men nu er de tilbage i storform, og de har taget hits og fornyet energi med sig. Nu har du igen mulighed for at opleve dem rundt omkring på de danske scener, hvor de er klar til at sætte gang i festen.

Bandet er kendt for deres hurtige og rytmiske elektropop og rock og de charmerende og humoristiske tekster, der gang på gang leveres med en energi og musikglæde uden lige.
Johnny Deluxe har et drive og humør, der når ud over scenekanten, og når de først begynder på deres hitparade, så er det svært at sidde stille – og lade være med at synge med. De leverer en fantastisk stemning og en musikalsk fest, du sent vil glemme.

Priserne fastsættes efter arrangementets størrelse og setup. Ring til os på +45 7021 7025, hvor vi står klar med priser og professionel rådgivning til netop dit arrangement eller fest. Få prisen nu.

Book Outlandish direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Johnny Deluxe blev dannet i 2000 og består af bassist Jakob Glæsner, sanger Noam Halby, guitarist Søren Itenov og trommeslager Morten Lynggard. Siden bandet udgav deres selvfinansierede ep ’Elskovspony’, har de taget Danmark med storm.

Bandet udgav efterfølgende debutalbummet ’Johnny Deluxe’ i 2004, der hurtigt opnåede stor popularitet blandt befolkningen. De var ikke til at komme uden om, og danskerne sang højlydt med på hits som ”Elskovspony”, ”Drømmer jeg” og ”Vi vil ha’ mer”.
Johnny Deluxe har derudover leveret titelmelodierne ”Det Du Gør” til succesfilmen Nynne og ”Aldrig” fra den sidste film om Anja & Viktor, og har for alvor slået deres navn fast på den danske musikscene.

Musik / video med Johnny Deluxe

Forespørg på Johnny Deluxe

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen