Portræt billede af dJ Morten Greven Thomsen iført læderjakke og mønstret t-shirt

DJ Morten Greven Thomsen

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Morten Greven Thomsen fordi

DJ Morten Greven Thomsen – En unik DJ til firmafesten.

DJ Morten Greven Thomsen har mere end 15 års erfaring fra den danske clubscene, og han har optrådt på en stribe af de allerstørste danske diskoteker og natklubber. De mange års erfaring har gjort Morten til en skarp iagttager af publikum, og han er derfor manden, der leverer varen – selv til de mest krævende fester og foran det mest krævende publikum. Han ved, hvordan man skaber et brag af en fest.

Han har tidligere vundet prisen som ’Årets DJ’ til MTV Club Awards, og det er ikke uden grund. Han er nemlig en usædvanlig alsidig DJ, og han er anerkendt for sin evne til at kombinere meget forskellige stilarter som Swing, Jazz og Balkan i en fænomenal musikalsk cocktail. Han overrasker og forkæler sit publikum med de største klassikere og de glemte hits fra alle årtier og genre, og der er med garanti noget for enhver smag, når Morten står bag pulten.

Book DJ Morten Greven Thomsen direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Morten Greven Thomsen kan spille alt fra eksklusive privatfester og store firmafester til lounge- og clubjobs. Han har erfaring med det hele.

Med DJ Morten Greven Thomsen er du garanteret en fest i topklasse. Han er en dygtig DJ, der sikrer en fantastisk musikalsk aften.

Forespørg på DJ Morten Greven Thomsen

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen