Citybois

Citybois

Send forespørgsel

Du skal booke Citybois fordi

Citybois vandt Danmarks hjerter i X Factor i 2015, hvor de sammen med mentor Thomas Blachman opnåede en fjerdeplads. Deres første single ”Things We Do” strøg direkte ind på hitlisterne. Den er siden blevet fulgt op af Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere. Det er svært ikke at holde af den charmerende, unge popduo, der indtager scenen med selvtillid og en efterhånden lang række af hits. Blandt andet er det blevet til en udsolgt koncert i Store Vega i 2019 og flere festivaler.

Et ægte fænomen

Bag Citybois står Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov. Duoens 10 største hits har skrabet 50 millioner afspilninger på Spotify og 90.000 følgere på Instagram sammen. De er et vaskeægte internetfænomen, der passer som fod i hose ned i ønsket om lækre ørehængere. De er dog ikke nogen døgnflue. Det er tydeligt både i den musikalske kvalitet og evnen til at løfte live-stemningen til et næsten ekstatisk niveau. Der er garanti for dans, fællessang, højt humør og fart.

Citybois repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Citybois deltog i X Factor i 2015 og røg ud i semifinalen med en fjerdeplads. Der gik dog mindre end en uge, før de skrev under på en pladekontrakt med Sony Music. De har også indspillet julesangen ”En Rigtig Drengejul” sammen med Rasmus Bjerg. Anthon Knudtzon har spillet med i flere sæsoner af DR Ultra serien Pendlerkids. I 2018 kunne man se Citybois på DR i programmet ’Fra Bois til mænd’, der handler om popduoens vej til voksenlivet efter X Factor.

Forespørg på Citybois

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen