Dan Rachlin i mørkt setup iført sort polo trøje

Dan Rachlin

Send forespørgsel

Du skal booke Dan Rachlin fordi

Dan Rachlin er en af de mest erfarne DJs i Danmark.

Dans store erfaring gør, at han om nogen ved, hvad musikken betyder for et arrangement, og for at det bliver en succes. Han tager publikum på en rejse tilbage til 70’ernes disco, de fede 80’ere, poppede 90’ere og krydrer det med nutidens største hits.

Dan Rachlin kan bookes som både DJ og quizmaster og til foredrag og talkshows. Musik er noget, der samler folk, og alle elsker en god musikquiz. Dan er manden, der kan hjælpe med at sammensætte den perfekte musikquiz til jeres arrangement.

Dan Rachlin har arbejdet med musik siden teenageårene, hvor han som 15-årig blev DJ på gymnasiet, og han har været professionel DJ siden 1980. I dag er Dan Rachlin en af de mest erfarne DJs i Danmark, og han kan optræde i et væld af sammenhænge og til en række forskellige arrangementer lige fra firmafester og julefrokoster til reception, privatfester og bryllupper.

Som Dan siger ”Det tager mig oftest omkring et kvarter, så har jeg afkodet mit publikum”, og det er netop hans særlige evne. Han har en rigtig god fornemmelse for publikum, og han er derfor eminent til arrangementer, hvor aldersspredningen er stor. Dan Rachlin skal nok sikre, at alle har en god fest og tilpasse musikken, så alle kommer på dansegulvet.

Book Dan Rachlin direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Han er også en uhyre erfaren talkshowvært og vil derfor kunne stå for et underholdende indslag i den genre. Dan har mere end 20 års erfaring med at være konferencier og vært, og han er derfor den rigtige person til at styre festen, receptionen eller det arrangement, I nu står over for. Sidst men ikke mindst er Dan utrolig stærk på 80’erne, hvor han selv var en central figur blandt datidens DJs, og hans viden om begivenhederne fra den gang er både underholdende og overraskende.

Omdrejningspunktet for Dan Rachlin, uanset om det er i jobbet som DJ, quizmaster, talkshowvært eller foredragsholder, er hans store passion for musikken, og det er altid underholdende at være i hans selskab.

Forespørg på Dan Rachlin

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025