Dan Rachlin i mørkt setup iført sort polo trøje

Dan Rachlin

Send forespørgsel

Du skal booke Dan Rachlin fordi

Dan Rachlin er en af de mest erfarne DJ’s i Danmark.

Hans store erfaring gør, at han om nogen ved, hvad musikken betyder for et arrangement. Han tager publikum på en rejse tilbage til 70’ernes disco, de fede 80’ere, poppede 90’ere og krydrer det med nutidens største hits.

DJ og quizmaster

Han kan bookes som både DJ og quizmaster og til foredrag og talkshows. Musik er noget, der samler folk, og alle elsker en god musikquiz. Dan er manden, der kan hjælpe med at sammensætte den perfekte musikquiz til jeres arrangement.

Dan Rachlin har arbejdet med musik siden teenageårene, hvor han som 15-årig blev DJ på gymnasiet, og han har været professionel DJ siden 1980. I dag er Rachlin en af de mest erfarne DJs i Danmark, og han kan optræde i et væld af sammenhænge og til en række forskellige arrangementer. Alt fra firmafester og julefrokoster til reception, privatfester og bryllupper.

Afkoder publikum på 15 minutter

Som han siger ”Det tager mig oftest omkring et kvarter, så har jeg afkodet mit publikum”, og det er netop hans særlige evne. Han har en rigtig god fornemmelse for publikum. Derfor er han eminent til arrangementer, hvor aldersspredningen er stor. Rachlin skal nok sikre, at alle har en god fest. Han tilpasser musikken, så alle kommer på dansegulvet.

Du kan booke Dan Rachlin til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Han er også en uhyre erfaren talkshowvært og vil derfor kunne stå for et underholdende indslag i den genre. Dan har mere end 20 års erfaring med at være konferencier og vært. Som både vært og DJ kan han styre festen, receptionen eller det arrangement, I nu står over for. Sidst men ikke mindst er han utrolig stærk på 80’ernes hits. Da var han selv en central figur blandt datidens DJs. Hans viden om begivenhederne fra den gang er både underholdende og overraskende.

Fremragende selskab

Omdrejningspunktet for Dan Rachlin, uanset om det er i jobbet som DJ, quizmaster, talkshowvært eller foredragsholder, er hans store passion for musikken, og det er altid underholdende at være i hans selskab.

Forespørg på Dan Rachlin

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen