Duoen Alexander Brown og Hampenberg spiller musik sammen

Alexander Brown og Hampenberg

Send forespørgsel

Du skal booke Alexander Brown og Hampenberg fordi

Brown og Hampenberg er indbegrebet af den danske klubscene. Sammen har de gennem de sidste år produceret nogle af de største klubhits. Det er de færreste, der kan se sig fri for at have danset med på et nummer fra Alexander Brown og Hampenberg.

Succesfulde hver for sig – ustoppelige sammen

DJ-duoen består af Alexander Brown, den populære og uhyre dygtige DJ, der adskillige gange har nomineret til prisen som ’Danmarks bedste DJ’ og Morten Hampenberg, der allerede tilbage i 1999 slog sit navn fast med kæmpehittet ”Grab That Thing”. De er ekstremt succesfulde hver for sig, og sammen er de ustoppelige.

Duoen har udgivet adskillige numre, der er blevet massive hits både herhjemme og i udlandet. I Danmark skrålede alle med på hits som ”I Want You (to Want Me Back) (feat. Stine Bramsen), ”Røgmaskine” og ”Klovn”. De to herre har også brudt muren til udlandet med deres internationale versioner af de to kæmpehits ”Det Stikker Helt Af (feat. Yepha)” og ”Skub til Taget (feat. Yepha)”.

“Skub til taget” blev til “Raise the Roof”

Den internationale udgave af ”Skub til Taget” med titlen ”Raise the Roof” blev til i samarbejde med kæmpestjernen Pitbull og den markante hiphop-radiovært og -promoter Fatman Scoop og sangen blev et stort internationalt hit. Samme succes opnåede de med singlen ”You’re A Star”, der er den internationale udgave af hittet ”Det Stikker Helt af”. På singlen har de fået selskab af en af hip hoppens helt store ikoner Busta Rhymes og den amerikanske r&b-sangerinde Shonie.

Nationalt og international er de populære herrer. Flere af deres musikvideoer har over halvanden million visninger på YouTube, folk strømmer til deres koncerter, og de udgiver stadig det ene hit efter det andet.

Book duoen til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Ved Danish DeeJay Awards vandt de sammen dancechart.dk-prisen og chili-prisen.  De er begge DJs af høj international klasse, og de bringer noget ganske særligt til festen hver eneste gang.

Duoen kan bookes med live acts som Yepha fra UFO Yepha og/eller Stine Bramsen fra Alphabeat.

Musik / video med Alexander Brown og Hampenberg

Forespørg på Alexander Brown og Hampenberg

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen