Duoen Alexander Brown og Hampenberg spiller musik sammen

Alexander Brown og Hampenberg

Send forespørgsel

Du skal booke Alexander Brown og Hampenberg fordi

Alexander Brown og Hampenberg er indbegrebet af den danske klubscene.

Sammen har de gennem de sidste år produceret nogle af de største klubhits, og det er de færreste, der kan se sig fri for at have danset med på et nummer fra Alexander Brown og Hampenberg.

DJ-duoen består af Alexander Brown, den populære og uhyre dygtige DJ, der adskillige gange har nomineret til prisen som ’Danmarks bedste DJ’ og Morten Hampenberg, der allerede tilbage i 1999 slog sit navn fast med kæmpehittet ”Grab That Thing”. De er ekstremt succesfulde hver for sig, og sammen er de ustoppelige.

Alexander Brown og Hampenberg har udgivet adskillige numre, der er blevet massive hits både herhjemme og i udlandet. I Danmark skrålede alle med på hits som ”I Want You (to Want Me Back) (feat. Stine Bramsen), ”Røgmaskine” og ”Klovn”. De to herre har også brudt muren til udlandet med deres internationale versioner af de to kæmpehits ”Det Stikker Helt Af (feat. Yepha)” og ”Skub til Taget (feat. Yepha)”.

Den internationale udgave af ”Skub til Taget” med titlen ”Raise the Roof” blev til i samarbejde med kæmpestjernen Pitbull og den markante hiphop-radiovært og -promoter Fatman Scoop og sangen blev et stort internationalt hit. Samme succes opnåede de med singlen ”You’re A Star”, der er den internationale udgave af hittet ”Det Stikker Helt af”. På singlen har de fået selskab af en af hip hoppens helt store ikoner Busta Rhymes og den amerikanske r&b-sangerinde Shonie.

Nationalt og international er Alexander Brown og Hampenberg populære herre. Flere af deres musikvideoer har over halvanden million visninger på YouTube, folk strømmer til deres koncerter, og de udgiver stadig det ene hit efter det andet.

Book Alexander Brown og Hampenberg direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Alexander Brown og Hampenberg vandt sammen dancechart.dk-prisen og chili-prisen ved Danish DeeJay Awards. De er begge DJs af høj international klasse, og de bringer noget ganske særligt til festen hver eneste gang.

Morten Alexander Brown og Hampenberg kan bookes med live acts som Yepha fra UFO Yepha og/eller Stine Bramsen fra Alphabeat.

Musik / video med Alexander Brown og Hampenberg

Forespørg på Alexander Brown og Hampenberg

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025