Alexander Brown

Alexander Brown

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Alexander Brown fordi

Hvem har ikke stået med hænderne i vejret til ”Skub til taget” og skrålet med på ”Det stikker helt af”? Det er nok de færreste, der kan sige sig fri for det. De to er bare et par af de store hits, som Brown har stået bag. Der er ingen tvivl om hans store talent, og hans fire nomineringer til prisen ’Danmarks bedste DJ’ taler deres tydelige sprog.

Dansk DJ i international klasse

Alexander Brown er en dansk DJ i international klasse. Han er det perfekte valg til din fest. Ganske enkelt formidabel bag DJ-pulten. Han har et fantastisk blik for, hvad der fungerer på dansegulvet, formår altid at spille op til sit publikum, og han har altid fokus på festen.

Musikalsk spænder han bredt fra Tech house til uplifting Ibiza-klassikere. Man kan dog altid være sikker på, at det kendte forenes med det nye uprøvede, og det bliver aldrig kedeligt. Det vigtigste er, at det besidder kvalitet og kant.

Spillet med de største, danske navne

Brown har længe været en del af den danske musikbranche. Han har arbejdet sammen med store danske navne som Morten Hampenberg, Yepha, Stine Bramsen og Camille Jones. Det er dog ikke kun herhjemme, at han har slået sit navn fast. Han har nemlig fået slået hul igennem til det store udland, hvor han som en af de få kan prale af at have samarbejdet med kæmpe stjerner som Pitbull, Busta Rhymes og Lil Wayne.

Du kan booke Alexander Brown til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Kenneth Nicolaisen er hans borgerlige navn, mens kunstnernavnet Alexander Brown er en sammensætning af kongen og erobreren ’Alexander den store’ og opfinderen fra ’Tilbage til Fremtiden’, Emmett Brown.

Musik har altid været en del af Alexander Browns liv. Han begyndte allerede som 15-årig at vende vinyler til gadefester og fik hurtigt sikret sig job på områdets diskoteker. Det store gennembrud kom i efteråret i 2009 med kæmpehittet ”Skub til taget” og den efterfølende succes med ”Det sikker helt af” som han lavede i samarbejde med Morten Hampenberg og Yepha. Det var ikke kun Danmark, der var vilde med numrene. Pitbull har lavet en version af netop ”Skub til Taget”, kaldet ”Raise the Roof”, der efterfølgende blev et internationalt hit.

Musik / video med Alexander Brown

Forespørg på Alexander Brown

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen