Anders K med briller og hat foran murstensvæg

Anders K

Send forespørgsel

Du skal booke Anders K fordi

Anders K er et af de største navne på den danske DJ scene.

Han er fantastisk til at aflæse sit publikum og sikre, at musikken går rent ind hos alle. Anders er altid garant for et energisk og stemningsfuldt set, og han giver sig altid fuldt ud. Han mener nemlig, at det er vigtigt at sætte et personligt præg på sine sets. Her får publikum en ordentlig oplevelse. Uanset hvor han spiller, går han efter at få stemningen op på højeste niveau.

Årets Danske Mainstream-DeeJay

Anders K er flere gange blevet kåret som ’Årets Danske Mainstream-DeeJay’, og det er ikke uden grund. Som DJ er han garanti for en helt igennem fantastisk aften. Det bliver med garanti en fest I sent vil glemme, når Anders står for musikken.

Book Anders K til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Anders K har en imponerende række store succesfulde spillejobs under bæltet. Blandt andre Ministry Of Sound, Hed Kandi, RAW, Heartbroken. Han har også stået for warm-up sets for navne som David Guetta, Fedde Le Grand og Trentemøller. Han står bag remix af Medina, Rune RK, Clara Sofie, Kato, Morten Hampenberg, Alexander Brown, Infernal og selveste Lil Wayne

Anders K fik tidligt øjnene op for DJ-miljøet, og han var ikke mere end 13-14 år, da han investerede i mix-tapes og DJ-anlæg. Kun få år efter havde han sin første oplevelse bag DJ-pulten, da han som 15-årig spillede til en ungdomsfest foran ca. 300 mennesker. Siden da er han bare braget igennem.

Kendt fra TooManyLeftHands

Udover sin imponerende solokarriere dannede han i 2009 sammen med Martin Nick DJ duoen, TooManyLeftHands (TMLH), der er blevet kåret som årets danske DJs.

De to har arbejdet sammen med en lang række store kunstnere som Nadia Gattas, Mike Hawkins samt Alexander Brown og er desuden kendt for deres succesfulde remix for navne som Darwich, Svenstrup & Vendelboe, Morten Breum, Sisse Marie og Rune RK.

Musik / video med Anders K

Forespørg på Anders K

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen