DJ Aligator iført hvidt jakkesæt på en skov allé vej med træer

DJ Aligator

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Aligator fordi

Lyden af fløjter var ikke til at komme uden om omkring årtusindeskiftet, og det kan DJ Aligator tage æren for. Han er nemlig manden bag ”The Whistle Song”, der blev et kæmpestort dansk og internationalt hit.

Udover at producere hits til sig selv, har han også remixet for store navne som Infernal, Me & My, Nik & Jay og Medina.

Han beskriver selv sin stil som ”hardcore dance” blandet med ”poppede og platte elementer”. Teksterne til hans store hits som ”Lollipop”, ”The Whistle Song” og ”Doggy Style” er kendte for deres åbenlyse seksuelle referencer og musikvideoerne overlader sjældent meget til fantasien.

Kæmpehittet stammer fra hans tid som DJ på Discotek Picadilly. Flere af gæsterne havde taget fløjter med på klubben, og når DJ Aligator spillede et nummer, gæsterne kunne lide, så gik de amok med fløjterne. Han gik fra irritation over fløjtespillet til inspiration, og han kom derefter på ideen om at inkorporere fløjtetemaet ”Singin’ in the Rain” fra musicalen af samme navn i singlen med det sigende navn ”The Whistle Song”.

Det var dog ikke nemt for DJ Aligator at overbevise pladeselskaberne om sangens hitpotentiale, og han blev mødt at utallige afslag. Det var dog ikke nok til at slå ham ud, så i stedet fremstillede han selv 140 kopier af sangen, som han gav til alle sine DJ kolleger. Ugen efter var ”The Whistle Song” nummer 1 på dancecharten og hurtigt efter tog karrieren fart.

”The Whistle Song” har solgt 800.000 eksemplarer på verdensplan, og sammenlagt har DJ Aligator solgt 1,5 millioner albummer og singler på verdensplan. ”The Whistle Song”, der endte med at modtage fire gange platin i Danmark blev for alvor startskuddet på DJ Aligators karriere. Singlen blev et hit på den danske singlehitliste og Dancecharten, og også uden for landets grænser fik sangen opmærksomhed, da den også blev et top 10-hit i Sverige og Norge, og i Storbritannien opnåede singlen en femteplads på UK Singles Chart i 2002. Den internationale opmærksomhed betød, at DJ Aligator samme år optrådte i BBCs prestigefulde tv-show Top of the Pops, som én af de få danskere nogensinde.

DJ Aligator fulgte successinglen op med hits som ”Stomp”, der lå nummer 1 i ugevis og fik platin, ”I Like To Move It”, der også strøg til tops på hitlisten og solgte guld, ”Mosquito”, ”Lollipop”, ”Doggy Style” og ”Turn Up the Music”.

Book DJ Aligator direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Aligator, eller Aliasghar Movasat, som er hans borgerlige navn, er oprindelig født i Tehran i Iran. Han har levet det meste af sit liv i Danmark, men bor i dag i Malmø i Sverige.

DJ Aligator har stadig fuld gang i karrieren som producer, remixer og DJ, og han er mere end klar på at turnere rundt og sætte gang i festen. Han kan bookes som live act med dansere eller som ordinær DJ.

Musik / video med DJ Aligator

Forespørg på DJ Aligator

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025