DJ Benny Hansen spiller musik ved et mixer pult setup

DJ Benny Hansen

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Benny Hansen fordi

Musikalsk spænder DJ Benny Hansen bredt. Han har en alsidig musiksamling og spiller alt fra de gamle klassikere til de nyeste hits – der er med garanti noget for enhver smag.

DJ Benny har stor erfaring, og det kan mærkes. Han forstår at læse festen og publikum og sikre, at musikken passer til arrangementet.

Benny er en meget kvalificeret DJ, og han har spillet et hav af koncerter til alt fra firmamester og klubber til privatfester og bryllupper. Han kan derfor bruges til alle slags fester, events og arrangementer.

Book DJ Benny Hansen direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Benny Hansen startede som DJ i en ung alder, og det blev hurtigt tydeligt, at han havde talent for det.

Han startede i branchen i 1990, hvor han optrådte som DJ på et ungdomsdiskotek, og som bare 18-årig meldte han sig til sin første officielle konkurrence i mix og endte med at løbe med førstepladsen.

Han debuterede for alvor i 1998 på diskotek Club Battery i Berlin, og i dag laver Benny megamix til forskellige labels og internetradioer fx Beatmixers.com & NRJ Sverige.

Forespørg på DJ Benny Hansen

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen