DJ Claus Hartman smilende ved siden af Xcluzive Entertainment logo

DJ Claus Hartmann

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Claus Hartmann fordi

DJ Claus Hartmann er en utrolig erfaren DJ. Han debuterede som DJ tilbage i 1994, hvor han spillede i den lokale ungdomsklub, hvilket førte til adskillige mobiljobs rundt om i landet. Han prøvede efterfølgende kræfter med diskoteker, først som DJ på Buddy Holly i Århus, hvor han var fast DJ i fire år efterfølgende som DJ på Social Club. Han er med andre ord en ualmindelig erfaren DJ, som kan optræde til alle slags fester og for ethvert publikum.

Som DJ kan Claus bookes til alle typer af arrangementer, og han har erfaring med alt fra private fødselsdage og bryllupper til nogle af landets største firmaer og førende diskoteker.

Book DJ Claus Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Den store erfaring har givet DJ Claus Hartmann en ganske særlig fornemmelse for situationen, stemningen og publikum, og han er derfor en populær DJ til både firmafester og privatfester.

DJ Claus Hartmann har sideløbende med DJ-karrieren arbejdet i Aarhus’ største musikbutik, hvor han har opnået en omfattende musikviden og anskaffet en endnu mere opfattende musiksamling. Det er noget, man kan mærke, når han optræder. Han er fantastisk til at udvælge det bedste fra 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og krydre det med mainstream/top 40 og de nyeste hits.

DJ Claus Hartmann er en populær DJ, hvilket hænger sammen med, at han altid giver sig 100 procent, altid spiller for sine gæster og aldrig for sig selv og altid er positiv og glad.

Forespørg på DJ Claus Hartmann

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen