Dannie Niebling med langt løst hår og sort læder jakke. Han kigger ned på sin højre arm

DJ Dannie Niebling

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Dannie Niebling fordi

DJ Dannie Niebling er den perfekte DJ til dinner lounge, firmafesten, brylluppet og alt derimellem.

Musikalsk spiller Dannie Niebling alle slags house, men han har et blødt punkt for classic og deep house. Han er dog ikke bange for at krydre den traditionelle house med alt fra disco og funk til indie og soul. Han ønsker nemlig altid at overraske sit publikum og give dem en helt særlig musikalsk oplevelse.

DJ Dannie Niebling er en erfaren DJ, som har spillet på restauranter, barer, klubber og til et hav af store arrangementer. Han kan spille til alt fra dinner lounge til firmafester, julefrokoster, bryllupper og alt derimellem. Han brænder for at levere musikalske oplevelser af høj kvalitet, og det vigtigste for ham er, at kunden er glad. Det betyder også, at han altid gør meget ud af at forberede sig til det enkelte event, så det med garanti bliver en succes.

DJ Dannie Nieblings musikalske karriere begyndte, da han i 2009 debuterede som DJ og hurtigt efter sin første optræden, var han en fast del af de københavnske klubber og undergrundsscener. 2009 var også året, hvor Dannie dannede dj-kollektivet Slickfandango sammen med de to venner Andreas Herring og Michael Deaf. De har siden da spillet på stort set alle nævneværdige klubber i København og er utrolig populære i hovedstadens natteliv.

DJ Dannie Niebling blev i 2011 ansat som executive assistant for Thomas Madvig, som er medejer af TS Bar i Studetræde. Natklubben gør en dyd ud af at kræse for både musik og gæster, og Niebling passer derfor perfekt ind, for han stiller altid høje krav til sin musikalske optræden og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Book DJ Dannie Niebling direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Når Dannie har fri, kan du finde ham på dansegulvet på diverse klubber. Han sørger nemlig for at mærke stemningen og atmosfæren i nattelivet, og han har derfor hele tiden fingeren på pulsen, og han ved om nogen, hvad der rør sig musikalsk på landets klubber. Han er derfor også manden, der altid bringer fornyelse og overraskelser med sig.

Forespørg på DJ Dannie Niebling

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen